Έκρηξη σημειώθηκε σε πανεπιστημιακό κτίριο στην πρωτεύουσα της Αρμενίας, το Γιερεβάν, την Παρασκευή (17/11), με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένα άτομο και να τραυματιστούν άλλα τρία, ανακοίνωσαν οι αρχές.
Το υπουργείο Εσωτερικών ανέφερε ότι η έκρηξη σημειώθηκε στο υπόγειο του κτιρίου του τμήματος χημείας του κρατικού πανεπιστημίου του Γιερεβάν. Ένα άτομο έχασε τη ζωή του και άλλα τρία νοσηλεύονται με εγκαύματα και άλλους τραυματισμούς, δήλωσαν αξιωματούχοι του υπουργείου Υγείας, προσθέτοντας ότι ο ένας βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.