Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αρνητικό ρεκόρ 12ετίας για τον Λεβαντόφσκι! (pic+vids)

Αρνητικό ρεκόρ 12ετίας για τον Λεβαντόφσκι! (pic+vids)

Τα 6 συνεχόμενα παιχνίδια που έχει να σκοράρει είναι η δεύτερη χειρότερη επίδοση της καριέρας του, μετά τη σεζόν 2010/2011 όταν είχε συμπληρώσει 10 σερί ματς χωρίς γκολ!

Αλλιώς τα περίμενε στο Αμβούργο η Μπαρτσελόνα και αλλιώς της ήρθαν. Ο φαβοριτισμός των Καταλανών δεν επιβεβαιώθηκε στον αγωνιστικό χώρο, με την Σαχτάρ Ντόνετσκ να κάνει την έκπληξη και με γκολ του Σικάλ (40’) να επικρατεί των Μπλαουγκράνα με 1-0 στο «Βόλκσπαρκστάντιον», για την 4η στροφή των ομίλων του Champions League.

Μια νίκη που στέρησε από την Μπαρτσελόνα τη δυνατότητα να κλειδώσει από τώρα την πρόκριση στους «16» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Ένα ματς, στο οποίο οι Καταλανοί εμφάνισαν για μια ακόμα φορά προβλήματα στην επίθεση και δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν στα αντίπαλα καρέ.

Ντεφορμέ ο Πολωνός επιθετικός, δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε κόντρα στην Σαχτάρ Ντόνετσκ

Σημαντικό ρόλο στην επιθετική δυστοκία της Μπαρτσελόνα παίζει το ντεφορμάρισμα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος έχει να σκοράρει από τις 23 Σεπτεμβρίου και την εντός έδρας νίκη επί της Θέλτα του Τάσου Δουβίκα με 3-2, για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Από τότε έχει παίξει σε έξι παιχνίδια σε La Liga και Champions League, στα οποία δεν έχει σκοράρει (σ.σ σε αυτό το διάστημα έχασε και τρία ματς λόγω τραυματισμού). Αγωνίστηκε κόντρα σε Μαγιόρκα, Σεβίλλη, Ρεάλ Μαδρίτης και Ρεάλ Σοσιεδάδ για το πρωτάθλημα και απέναντι σε Πόρτο και Σαχτάρ για τους ομίλους του Champions League.

Αρνητικό ρεκόρ 12ετίας

H… ξηρασία των 6 αναμετρήσεων χωρίς γκολ μάλιστα είναι η δεύτερη χειρότερη της καριέρας του μετά τη σεζόν 2010/2011, όταν αγωνιζόταν στη Γερμανία με τη φανέλα της Ντόρτμουντ: Από τον Δεκέμβριο του 2010 έως τον Φεβρουάριο του 2011 είχε συμπληρώσει 10 ματς χωρίς γκολ.

Τώρα είναι στα 6 και δεν θέλει ούτε να το σκέφτεται ότι μπορεί να φτάσει στα 10 παιχνίδια το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο σκοράρισμα. Θέλει να επιστρέψει το ταχύτερο δυνατό στα γκολ και θα το επιδιώξει την ερχόμενη Κυριακή (12/11, 17:15), όταν η Μπαρτσελόνα θα υποδεχθεί την Αλαβές για την 13η αγωνιστική της La Liga.

Η τελευταία στροφή πριν την διακοπή στα μέσα του Νοεμβρίου για τους αγώνες των εθνικών ομάδων. Ένα παιχνίδι που αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να βρει δίχτυα, καθώς η Αλαβές πραγματοποιεί μέτρια σεζόν. Μετά από 12 αγωνιστικές είναι στην 14η θέση της βαθμολογίας, με 12 πόντους, έχοντας 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 6 ήττες, με 10/16 γκολ.

Αξίζει να σημειώσουμε, πάντως, ότι ο Πολωνός μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε 26 ματς στη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 12 γκολ και 8 ασίστ στο ενεργητικό του. Τη σεζόν 2010/2011, όταν είχε να σκοράρει για 10 συνεχόμενα ματς με την Ντόρτμουντ, έβαλε τελικά 9 τέρματα σε 43 ματς (4 ασίστ).

Sports in

Αιχμές από τον Λάκοβιτς μετά το Μπαρτσελόνα – Γκραν Κανάρια: «Χάσαμε για λόγους που δεν καταλαβαίνω»

Σπόντες από τον Γιάκα Λάκοβιτς, μετά από την ήττα της Γκραν Κανάρια από τη Μπαρτσελόνα στην παράταση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024