Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Ερευνα για τον θάνατο Εβραίου μετά από συμπλοκή με φιλοπαλαιστίνιο διαδηλωτή στο Λος Αντζελες

ΗΠΑ: Ερευνα για τον θάνατο Εβραίου μετά από συμπλοκή με φιλοπαλαιστίνιο διαδηλωτή στο Λος Αντζελες

Ηλικιωμένος εβραίος έπεσε πίσω, κατά τη διάρκεια καβγά με φιλοπαλαιστίνιο διαδηλωτή, και έχασε τη ζωή του, με την αστυνομία να μην αποκλείει «το ενδεχόμενο εγκλήματος μίσους».

Ερευνα ξεκίνησε στο Λος Αντζελες μετά τον θάνατο 69χρονου ως αποτέλεσμα τραυματισμών που υπέστη κατά τη διάρκεια συμπλοκής μεταξύ φιλοϊσραηλινών και φιλοπαλαιστινίων διαδηλωτών, ανακοίνωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Βεντούρα (φωτογραφία, επάνω, και βίντεο, κάτω).

Ο άνδρας σύμφωνα, με την ανακοίνωση, ταυτοποιήθηκε ως ο Πολ Κέσλερ ενώ το γραφείο του σερίφη «δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκλήματος μίσους».

Η αιτία του θανάτου προσδιορίστηκε ως «τραυματισμός με ωμή βία στο κεφάλι»

Σημειώνεται, επίσης, ότι η αστυνομία κλήθηκε στο City of Thousands Oaks το απόγευμα χθες Δευτέρα μετά από αναφορές για σωματική φιλονικία, κατά την οποία ο Κέσλερ έπεσε πίσω και χτύπησε το κεφάλι του στο έδαφος. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υπέκυψε στα τραύματά του.

Διενεργήθηκε νεκροψία από την οποία προσδιορίστηκε ως αιτία θανάτου ο «τραυματισμός με ωμή βία στο κεφάλι και το είδος ως ανθρωποκτονία», επισημαίνεται στην ανακοίνωση και διευκρινίζεται ότι το περιστατικό «φαίνεται να είναι μεμονωμένο και δεν αποτελεί μέρος μεγαλύτερης εμπλοκής».

«Χτυπήθηκε στο κεφάλι από τηλεβόα»

Η Εβραϊκή Ομοσπονδία του Ευρύτερου Λος Αντζελες κατήγγειλε ότι επρόκειτο για «ηλικιωμένο εβραίο» που «χτυπήθηκε στο κεφάλι από τηλεβόα, τον οποίο κρατούσε φιλοπαλαιστίνιος διαδηλωτής, στο Westlake Village».

Ηταν το τέταρτο «μεγάλο αντισημιτικό έγκλημα» που διαπράχθηκε φέτος στο Λος Αντζελες, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση της Εβραϊκής Ομοσπονδίας και προστίθεται: «Η βία κατά του λαού μας δεν έχει θέση στην πολιτισμένη κοινωνία. Απαιτούμε ασφάλεια».

Sports in

Σπουδαία κίνηση από τον Ντιέγκο Κόστα που βοηθά τις πλημμυροπαθείς οικογένειες στην Βραζιλία

Ο διεθνής επιθετικός της Γκρέμιο, Ντιέγκο Κόστα, προχωρά σε μια σπουδαία κίνηση για να βοηθήσει τις πλημμυροπαθείς οικογένειες στην Βραζιλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024