Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάθιου Πέρι: Στιγμιότυπα από την κηδεία του - Ποιοι έδωσαν το «παρών»

Μάθιου Πέρι: Στιγμιότυπα από την κηδεία του – Ποιοι έδωσαν το «παρών»

Η αποχαιρετιστήρια τελετή πραγματοποιήθηκε στο κοιμητήριο, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από τα στούντιο της Warner Brothers όπου γυρίζονταν τα «Φιλαράκια».

Ήταν όλοι εκεί… Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είπαν το απόγευμα της Παρασκευής (3/11) το «ύστατο χαίρε» στον Μάθιου Πέρι.

Η κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού, που άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο 28 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε χτες στο κοιμητήριο, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από τα στούντιο της Warner Brothers όπου γυρίζονταν τα «Φιλαράκια».

Oι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν πως στον οργανισμό του Μάθιου Πέρι δεν εντοπίστηκε φαιντανύλη

Ο σταρ είχε ταυτιστεί με τον ρόλο του Τσάντλερ Μπινγκ στις δέκα σεζόν (1994-2004) που προβλήθηκε η επιτυχημένη κωμική σειρά και ο ξαφνικός θάνατός του βύθισε στη θλίψη τους συμπρωταγωνιστές του.

Η Τζένιφερ Άνιστον, η Κόρτνεϊ Κοξ, η Λίζα Κούντροου, ο Ματ ΛεΜπλάνκ και ο Ντέιβιντ Σουίμερ έδωσαν το «παρών» στον κηδεία του. Ντυμένοι στα μαύρα και συντετριμμένοι εντοπίστηκαν να μπαίνουν στην εκκλησία.

Το TMZ και η Page Six δημοσίευσαν στιγμιότυπα, στα οποία διακρίνονται οι ηθοποιοί στην αποχαιρετιστήρια τελετή.

Επίσης, το δημοσίευμά της η Page Six αναφέρει ότι στο κοιμητήριο εθεάθησαν και ο πατέρας του ηθοποιού, ο Τζον Μπένετ Πέρι, και ο πατριός του, ο Κιθ Μόρισον.

«Η Λειτουργία τελέστηκε στο Forest Lawn Memorial Park. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι οι αδερφές του Μάθιου, η μητέρα του και ο σύζυγός της, βρίσκονταν στο Forest Lawn, πιθανότατα για να κάνουν τις προετοιμασίες», υπογραμμίζει το ίδιο δημοσίευμα.

Δείτε στιγμιότυπα από την κηδεία

Το καστ των «Friends» αποχαιρετά τον Μάθιου Πέρι

O πατέρας και ο πατριός του Μάθιου Πέρι (πηγή: NY Post)

Όλα τα αγαπημένα του εκλιπόντος πρόσωπα ήταν εκεί (πηγή: NY Post)

To τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο ηθοποιό (πηγή: SplashNews.com)

Συντετριμμένοι όσοι παρευρέθηκαν στην κηδεία (πηγή: SplashNews.com)

Τι έδειξε η πρώτη ιατροδικαστική εξέταση

Ο ιατροδικαστής της κομητείας του Λος Άντζελες δημοσίευσε την πρώτη του αναφορά για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι.

Όπως αναφέρεται στην έκθεση, η αυτοψία του «Τσάντλερ Μπινγκ» από τα «Φιλαράκια» ολοκληρώθηκε, ωστόσο χρειάζεται «πρόσθετη έρευνα» για τον θάνατό του.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατροδικαστή του Λος Άντζελες, σε περιπτώσεις που δεν μπορεί να προσδιοριστεί η αιτία θανάτου κατά τη στιγμή της νεκροψίας, εκδίδεται πιστοποιητικό «αναβολής» μέχρι να ολοκληρωθούν πρόσθετες μελέτες.

Ως τώρα οι Αρχές αναφέρουν πως δεν υπάρχει υποψία εγκληματικής ενέργειας και εξετάζουν τα συνταγογραφούμενα χάπια που βρέθηκαν στο σπίτι του.

«Στα αποτελέσματα της αυτοψίας εκκρεμεί η τοξικολογική έκθεση, η οποία μπορεί να διαρκέσει αρκετές εβδομάδες για να ολοκληρωθεί», τονίζει το People.

Το ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση στις Αρχές

Τον ηθοποιό βρήκε νεκρό η προσωπική του βοηθός. Τις προηγούμενες ημέρες δόθηκε στη δημοσιότητα και το ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση στις Αρχές για βοήθεια στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο διάρκειας 15 δευτερολέπτων, ακούγεται η φράση «rescue 23», δηλαδή ο τοπικός πυροσβεστικός σταθμός αλλά και η λέξη «drowning», το πρώτο στοιχείο για την αιτία θανάτου.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λος Άντζελες έφτασε στις 4:07 μ.μ. και οι άνδρες από το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες στις 4:10 μ.μ. Η ταυτότητα του θύματος δεν είχε αποκαλυφθεί μέχρι εκείνη την ώρα.

«Ένας ενήλικος άνδρας ασθενής πέθανε πριν από την άφιξη των πρώτων ανταποκριτών», ανέφερε η LAFD σε δήλωση που έλαβε η The Post. «Ο ασθενής βρέθηκε από έναν άνδρα που είχε επανατοποθετήσει το θύμα και είχε βγάλει το κεφάλι του έξω από το νερό. Οι πυροσβέστες ανέσυραν το θύμα από το τζακούζι και έκαναν μια γρήγορη ιατρική εκτίμηση για να διαπιστώσουν ότι ήταν νεκρός».

Sports in

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε μέσω live streaming την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τον 5ο τελικό της Α1 μπάσκετ Γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024