Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τζο Μπάιντεν: Σκόνταψε και έπεσε ξανά κατά τη διάρκεια εκδήλωσης

Τζο Μπάιντεν: Σκόνταψε και έπεσε ξανά κατά τη διάρκεια εκδήλωσης

Νέο ατύχημα είχε ο Τζο Μπάιντεν με πολλούς να εγείρουν τα ερωτήματα σχετικά με την ηλικία του προέδρου των ΗΠΑ.

Ακόμα ένα απρόοπτο είχε ο 80χρονος πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν κατά τη διάρκεια της θητείας του, καθώς εκτός από τις γκάφες στις οποίες υποπίπτει συχνά πυκνά μπερδεύοντας ονόματα συνεργατών του ή και πόλεων, δεν λείπουν και τα ατυχήματα.

Αυτή τη φορά ο Τζο Μπάιντεν, ο οποίος θα θέλει να διεκδικήσει τη δεύτερη θητεία του στις προεδρικές εκλογές του 2024 έπεσε κατά την τελετή αποφοίτησης στην Ακαδημία Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ στο Κολοράντο.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος των ΗΠΑ αφού παρέδωσε και το τελευταίο δίπλωμα πήγε να αποχωρήσει από την τελετή ωστόσο κάπου σκόνταψε με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο έδαφος.

Αμέσως έσπευσαν κοντά του οι συνεργάτες του και οι άνδρες της προσωπικής του ασφαλείας οι οποίοι τον βοήθησαν να σηκωθεί, με τον ίδιο να φαίνεται καλά και χωρίς να χρειαστεί επιπλέον βοήθεια κάθισε στη θέση του, δείχνοντας να μην έχει τραυματιστεί.

Μάλιστα μόλις στάθηκε όρθιος ο Μπάιντεν έδειξε έναν μαύρο σάκο με άμμο που βρισκόταν στην εξέδρα, υποδεικνύοντας ότι αυτός ήταν ο λόγος της πτώσης του.

Σύμφωνα με τη New York Post, ο Λευκός Οίκος δεν έκανε κάποιο σχόλιο για την υγεία του προέδρου, ωστόσο οι ρεπόρτερ που βρίσκονταν στο σημείο ανέφεραν πως «φαίνεται να είναι εντάξει».

Είχε σκοντάψει στις σκάλες του Air Force One

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αμερικανός πρόεδρος, ο οποίος εφόσον εκλεγεί ξανά όταν ολοκληρώσει τη δεύτερη θητεία του θα είναι 86 χρονών, παραπατάει και πέφτει σε δημοσία θέα καθώς κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και τον Φεβρουάριο όταν έφαγε τούμπα από τη σκάλα του Air Force One ενώ αυτό βρισκόταν στην Πολωνία.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με την ηλικία του εγείρουν ερωτήματα σχετικά με την ηλικία του προέδρου των ΗΠΑ και κατά πόσον είναι σε θέση να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024