Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Φρίκη στην Οκλαχόμα: Επτά πτώματα βρέθηκαν μέσα σε σπίτι - Τι εξετάζεται

Φρίκη στην Οκλαχόμα: Επτά πτώματα βρέθηκαν μέσα σε σπίτι – Τι εξετάζεται

Ανάμεσα στις σορούς φαίνεται ότι είναι και τα πτώματα δύο αγνοούμενων εφήβων κοριτσιών και ενός καταδικασμένου για σεξουαλικά αδικήματα.

Τα πτώματα επτά ανθρώπων, μεταξύ των οποίων δύο αγνοούμενων εφήβων κοριτσιών και ενός καταδικασμένου για σεξουαλικά αδικήματα, βρέθηκαν χθες Δευτέρα το μεσημέρι σε ένα σπίτι στην μικρή πόλη Ενριέτα της Οκλαχόμας (κεντροανατολικές ΗΠΑ), ανακοίνωσε το γραφείο του σερίφη.

Τα πτώματα πιστεύεται ότι ανήκουν στην 14χρονη Άιβι Ουέμπστερ και στην 16χρονη Μπρίτανι Μπρούερ και βρέθηκαν όταν οι αστυνομικοί ερεύνησαν την κατοικία όπου διέμενε ο 39χρονος Τζέρι ΜακΦέιντεν, ο οποίος είχε καταδικαστεί για σεξουαλικά αδικήματα, όπως είπε σε συνέντευξη Τύπου που μεταδόθηκε διαδικτυακά από τον τηλεοπτικό σταθμό TOTV στην Τάλσα ο σερίφης της κομητείας Οκμάλτζι, Έντι Ράις.

Καμία επίσημη ταυτοποίηση

Τα άλλα πτώματα πιθανόν να ανήκουν σε μέλη της οικογένειάς του ΜακΦέιντεν, είπε ο Ράις και επισήμανε ότι κανένα από τα πτώματα δεν έχει επισήμως ταυτοποιηθεί από τον ιατροδικαστή της κομητείας.

Η κομητεία είχε σημάνει συναγερμό νωρίτερα χθες για τις δύο αγνοούμενες έφηβες, σύμφωνα με τον οποίο η τελευταία φορά που εθεάθησαν στην Ενριέτα ήταν στις 01:22 και πιθανόν να επέβαιναν σε ένα λευκό αυτοκίνητο Chevrolet Avalanche μαζί με τον ΜακΦέιντεν. Ο συναγερμός ήρθη όταν βρέθηκαν τα πτώματα.

Ο Ράις είπε ότι οι αστυνομικοί έφθασαν στο σπίτι περί τις 3 το μεσημέρι, το ερεύνησαν και βρήκαν τα πτώματα. Δεν αναζητούν πλέον τις δύο έφηβες και τον ΜακΦέιντεν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024