Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τέμπη: Ξεσπά ο σταθμάρχης Παλαιοφαρσάλου - «Σε κάθε καθυστέρηση ενημερώνεται μόνο ο ρυθμιστής κυκλοφορίας των Αθηνών»

Τέμπη: Ξεσπά ο σταθμάρχης Παλαιοφαρσάλου – «Σε κάθε καθυστέρηση ενημερώνεται μόνο ο ρυθμιστής κυκλοφορίας των Αθηνών»

Προέβη σε δηλώσεις εκφράζοντας την αντίθεσή του σε πολλά

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη που οδήγησε στον θάνατο 57 συνανθρώπους μας.

Ο σταθμάρχης Παλαιοφαρσαλου, Γιώργος Ζήνδρος μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι», και απάντησε στις ευθύνες που τού επέρριψε ο προφυλάκισμένος επιθεωρητής.

Την Πέμπτη απολογήθηκε ο επιθεωρητής του ΟΣΕ, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος. Υπενθυμίζεται πως στην απολογία του ανέφερε μεταξύ άλλων πως είχε πραγματοποιήσει συνάντηση με τους σταθμάρχες της Λάρισας, από τους οποίους κανείς δεν του ανέφερε το παραμικρό ζήτημα.

Ανάμεσα στα ονόματα που ειπώθηκαν από τον επιθεωρητή ήταν και αυτό του σταθμάρχη Γιώργου Ζήνδρου, ο οποίος είχε ερωτηθεί εάν ο 59χρονος είναι έτοιμος να αναλάβει νυχτερινή υπηρεσία και φέρεται να μην έφερε κανείς αντίρρηση.

Ο κ. Ζήνδρος, προέβη σε δηλώσεις εκφράζοντας την αντίθεσή του σε πολλά.

Για το γεγονός ότι ο προφυλακισμένος επιθεωρητής του επέρριψε ευθύνες και ότι όφειλε ν ενημερώσει για την καθυστέρηση του Intercity 62, ο κ. Ζήνδρος ανέφερε πως, «Ποιόν να ενημερώσω; Αυτόν να ενημερώσω ή τη Λάρισα; Σε κάθε καθυστέρηση ενημερώνεται μόνο ο ρυθμιστής κυκλοφορίας των Αθηνών. Τώρα, για τη Λάρισα δεν γίνεται να μην ενημερώθηκε η Λάρισα. Αφού αυτή έδιωξε τρένο αυτή, το 63. Δεν γίνεται δηλαδή να μην ξέρει η Λάρισα ότι έχει καθυστέρηση το τρένο. Αφού έκανε διασταύρωση στο Παλαιοφάρσαλο. Μονή γραμμή είχαμε εμείς μεταξύ Λάρισας και Παλαιοφαρσάλου».

«Εκεί που εκπαιδεύτηκε ο 59χρονος δεν υπάρχει πίνακας ελέγχου»

Είχε εκπαιδεύσει τον 59χρονο σταθμάρχη;

«Εγώ δεν τον εκπαίδευσα ούτε μία μέρα. Αυτό είναι γραπτό, φαίνεται. Τις υπηρεσίες τις έχει όλες ο Ανακριτής. Αυτός (σ.σ. ο 59χρονος σταθμάρχης) εκπαιδεύτηκε έναν μήνα στην Καλαμπάκα και έναν μήνα στο Λιτόχωρο. Εκεί δεν υπάρχει πίνακας ελέγχου. Μία μέρα ήταν να έρθει στο Παλαιοφάρσαλο και αυτήν έφυγε. Θα μιλήσω για όλα στον Ανακριτή».

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024