Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βλαντιμίρ Πούτιν: Πως ο μετρ της επικοινωνίας έχασε την επαφή του με το λαό

Βλαντιμίρ Πούτιν: Πως ο μετρ της επικοινωνίας έχασε την επαφή του με το λαό

Ο Πούτιν εκμεταλλεύτηκε την επίσκεψη Μπάιντεν στο Κίεβο για να μιλήσει για προσπάθεια δυτικής κυριαρχίας σε όλο τον κόσμο.

Ο κόσμος μπορεί να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα από το πρωί που ο Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε την αποχώρηση της Ρωσίας από τη συνθήκη New Start για τον έλεγχο των πυρηνικών, οι δικοί του άνθρωποι όμως μάλλον… αγρόν ηγόρασαν.

Γιατί, πως αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί ότι ενώ εκείνος μιλούσε με πάθος για μια νεκρή συνθήκη, την τελευταία για τον περιορισμό των στρατηγικών πυρηνικών οπλοστασίων, ανώτεροι αξιωματούχοι του Κρεμλίνου χασμουριούνταν ή κοιμούνταν κανονικά.

Όπως υπενθυμίζει η Daily Mail, εικόνες με βαριεστημένους Ρώσους αξιωματούχους είχαν κυκλοφορήσει και στην προηγούμενη ομιλία του στο έθνος τον Σεπτέμβριο, οπότε ανακοίνωσε την προσάρτηση από τη Ρωσία 4 περιοχών στην ανατολική και τη νότια Ουκρανία.

Πως την πάτησε έτσι ο Πούτιν

Και το μεγάλο ερώτημα είναι, τι έπαθε ο Ρώσος πρόεδρος και έχασε την επαφή με τους συνεργάτες του; Που πήγε ο αλλοτινός μετρ της επικοινωνίας που απολάμβανε ποσοστά δημοτικότητα της τάξεως του 80%, καθώς τραγούδια γράφονταν και μπλούζες σκίζονταν για τον ηγέτη της Ρωσίας με τη σιδερένια πυγμή.

Ο Πούτιν κούρασε τόσα χρόνια στην πρώτη γραμμή της εξουσίας ή ο πόλεμος χωρίς φως στην άκρη του τούνελ έχει κάνει τους Ρώσους, ακόμα και αυτούς που εργάζονται για το Κρεμλίνο, να μην αντέχουν πια να τον βλέπουν μπροστά τους;

Ο Ρώσος πρόεδρος πάντως δεν πτοήθηκε. Και ακριβώς όπως εκτιμούσαν την προηγούμενη μέρα οι αναλυτές, δηλαδή ότι θα εκμεταλλευόταν την αιφνιδιαστική επίσκεψη του Τζο Μπάιντεν στο Κίεβο για υποστηρίξει ότι η Δύση επιτίθεται στη Ρωσία, αυτό και έγινε.

Η Δύση του κάνει πόλεμο

«Κάναμε τα πάντα από την πλευρά μας για να διορθώσουμε το πρόβλημα ειρηνικά, διαπραγματευόμενοι έναν αποτελεσματικό τρόπο εξόδου από τη δύσκολη σύγκρουση, αλλά πίσω από τις πλάτες μας ένα διαφορετικό σενάριο δρομολογούνταν», είπε χαρακτηριστικά, πριν οι καρέκλες αρχίσουν να τρίζουν και τα κεφάλια να γέρνουν.

Είναι μια σημαντική εποχή για την χώρα μας με αλλαγές σε κάθε γωνιά της γης, είπε στη συνέχεια ο Πούτιν στο κοινό του, υποσχόμενος ότι θα συνεχίσει τη ρωσική στρατιωτική επιχείρηση στα ουκρανικά εδάφη, γιατί θα διαμορφώσει το μέλλον της χώρας τους και του λαού της.

«Εμείς υπερασπιζόμαστε τις ζωές των ανθρώπων, τα σπίτια τους. Και η Δύση αγωνίζεται για την απόλυτη κυριαρχία», κατέληξε… και ο νοών νοείτω για τη ρωσική συνέχεια στην Ουκρανία και πέρα από αυτήν.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024