Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τσιτσιπάς αποθέωσε τον Τζόκοβιτς

Ο Τσιτσιπάς αποθέωσε τον Τζόκοβιτς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς υποκλίθηκε στον σπουδαίο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά τον τελικό του Αυστραλιανού Οπεν.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τα έδωσε όλα στον τελικό του Αυστραλιανού Οπεν, αλλά ο Νόβακ Τζόκοβιτς με την ποιότητα και την εμπειρία του κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-0 και να κατακτήσει τον 10ο τίτλο του στην Μελβούρνη και 22ο τίτλο Grand Slam στην καριέρα του.

Ενας θρύλος του παγκοσμίου τένις, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς στις δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση του τελικού, με τον συμπατριώτη μας να τονίζει ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ο «καλύτερος που έχει πιάσει ρακέτα στα χέρια του».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νόβακ, δεν ξέρω τι να πω, όλα αυτά που έχεις πετύχει μέχρι στιγμής μιλούν από μόνα τους. Συγχαρητήρια. Όχι μόνο σε σένα, αλλά και επειδή έχεις μια τόσο υποστηρικτική οικογένεια», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είναι παρόμοιος ο τρόπος που μεγαλώσαμε γύρω από το τένις και είναι ένα απίστευτο ταξίδι για σένα. Θαυμάζω όλα όσα έχεις πετύχει σ’ αυτό το άθλημα, με κάνουν καλύτερο παίκτη όταν βρίσκομαι στο court και σε ευχαριστώ γι’ αυτό. Είχα το προνόμιο να παίξω πολλούς δύσκολους αγώνες υψηλής έντασης, αλλά θα ήθελα να πω για μια ακόμα φορά πως ο Νόβακ βγάζει τον καλύτερο εαυτό μου σ’ αυτά τα ματς. Δουλεύω όλη μου τη ζωή γι’ αυτό.

Είναι ένας από τους καλύτερους στο άθλημά μας… είναι ο καλύτερος που έχει πιάσει ρακέτα στα χέρια του! Θέλω να σε ευχαριστήσω που έχεις ωθήσει τόσο πολύ το άθλημά μας, που ωθείς κάθε παίκτη να γίνει καλύτερος, ωθείς κάθε έναν που εμπλέκεται μ’ αυτό το άθλημα στα όριά του.

Τέλος, ο Στέφανος ευχαρίστησε την ομάδα του και φυσικά τους Έλληνες που βρέθηκαν στο Melbourne Park: «Δεν είναι εύκολο, ήταν ένας ακόμα τελικός σε Grand Slam, όμως πάντα θέλω να επιστρέφω πίσω στο court και να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου που είναι σ’ αυτό το ταξίδι μαζί μου και έχουμε χτίσει πολλά μαζί.

Είμαι χαρούμενος που έχω ένα γκρουπ ανθρώπων γύρω μου που με στηρίζει, που δημιουργεί φιλοδοξίες μαζί μου. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους Έλληνες φιλάθλους, γιατί με κάνουν να αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου όποτε βρίσκομαι εδώ».

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024