Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Selena Gomez: Η αποστομωτική απάντηση στις κριτικές για την εμφάνισή της στις Χρυσές Σφαίρες

Selena Gomez: Η αποστομωτική απάντηση στις κριτικές για την εμφάνισή της στις Χρυσές Σφαίρες

«Πέρασα όμορφα τις γιορτές και...»

Μία «πληρωμένη» απάντηση έδωσε η Selena Gomez σε όσους έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά την εμφάνισή της στις Χρυσές Σφαίρες, όπου ήταν υποψήφια για την ερμηνεία της στη σειρά Only Murders in the Building.

Η τραγουδίστρια περπάτησε στο κόκκινο χαλί φορώντας μια δημιουργία από βελούδο του οίκου Valentino και συνοδευόμενη από την 9χρονη αδελφή της Gracie Elliott Teefey. Κάποιοι ωστόσο, στάθηκαν στο ότι έχει βάλει κιλά και έκαναν υποδείξεις ότι πρέπει να τα χάσει πριν ξεκινήσει ξανά γυρίσματα.

Η 30χρονη καλλιτέχνις δεν το άφησε να πέσει κάτω και έδωσε τη δική της απάντηση. Απευθυνόμενη σε όσους την κατέκριναν εμμέσως μέσα από ένα video στο Instagram, ανέφερε: «Πέρασα όμορφα τις γιορτές. Έχω παχύνει λίγο. Αλλά δεν μας νοιάζει.

Στη συνέχεια γύρισε το κεφάλι στην αδελφή της ρωτώντας τη «σωστά;» και οι δυο τους έβαλαν τα γέλια αμέσως.

Η απάντησή της

@popnewsdaily She was also streaming Taylor and miley in the car 😭 #selenagomez #bodyshaming #bodypositivity #mileycyrus #taylorswift ♬ original sound – PopNewsDaily

Selena Gomez και Gracie Elliott Teefey έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη σχέση. Η 9χρονη γεννήθηκε όταν η τραγουδίστρια ήταν 20 ετών και είναι κόρη της μητέρας της Selena και του πατριού της, Brian. Σε συνέντευξή της το περασμένο καλοκαίρι η Gomez είπε για την αδερφή της: «Βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Ουσιαστικά πρέπει να παρακολουθήσω αυτό το μικρό ανθρωπάκι να γίνεται μεγάλος άνθρωπος. Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο. Νιώθω κατά κάποιον τρόπο σαν γονιός».

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024