Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αλεξανδρούπολη: Εικόνες ντροπής με περιστέρια και γάτες μέσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Αλεξανδρούπολη: Εικόνες ντροπής με περιστέρια και γάτες μέσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Μιλούν από μόνες τους οι εικόνες στις φωτογραφίες και τα βίντεο από θαλάμους ασθενών, στους διαδρόμους έξω από τη Μαιευτική και Χειρουργική Κλινική καθώς και στα εξωτερικά ιατρεία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης...

Αντιμέτωπος με μια απαράδεκτη κατάσταση και ένα θέαμα που μόνο σε νοσοκομείο και μάλιστα πανεπιστημιακού επιπέδου δεν παραπέμπει, βρέθηκε ασθενής χθες Τετάρτη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης (στη φωτογραφία, επάνω, και στο βίντεο, κάτω, γάτα κυκλοφορεί με όλη της την άνεση στους διαδρόμους των εξωτερικών ιατρείων).

Εξω από τη Μαιευτική και τη Χειρουργική

Οπως φαίνεται και στο βίντεο (κάτω) που τράβηξε, στους διαδρόμους του Π.Γ.Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης κυκλοφορούν ανενόχλητα περιστέρια. Αυτά τα δύο βρίσκονται στον διάδρομο, έξω από τη Μαιευτική και τη Χειρουργική Κλινική.

Δείτε ακόμα – Η υγεία δεν μπορεί να είναι μερική και ιδιωτικοποιημένη

Δυστυχώς, δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο, σημειώνει το Evros-news.gr που παρουσιάζει το ρεπορτάζ, αφού έχει αναδειχθεί και στο πρόσφατο παρελθόν και από άλλα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Σ’ άλλες περιπτώσεις τα περιστέρια κυκλοφορούν και σε θαλάμους ασθενών, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για πιθανές ασθένειες ή ιούς που μπορεί να μεταφέρουν.

Η μόνιμη δικαιολογία

Η επίκληση ως μόνιμη δικαιολογία πως απαιτείται να τοποθετηθούν σίτες στα παράθυρα για να μην μπαίνουν μέσα στους θαλάμους και τους άλλους χώρους τα περιστέρια και γι’ αυτό χρειάζονται αρκετά χρήματα, δεν μπορεί φυσικά να χρησιμοποιείται εσαεί, προσθέτει η ιστοσελίδα του Εβρου.

Πριν λίγες μέρες το e-evros.gr, σε ρεπορτάζ με τον τίτλο «Σε «περιστερώνα» έχει μετατραπεί το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης – Τριτοκοσμικές εικόνες από θαλάμους ασθενών», παρουσίασε ανάλογες εικόνες μέσα από θαλάμους ασθενών.

Τρυπώνουν ελεύθερα

Τα περιστέρια τρυπώνουν ελεύθερα στο κτίριο και τριγυρνάνε ανενόχλητα στους διαδρόμους, κόβοντας ακόμη και βόλτες στους θαλάμους των ασθενών, σημείωνε η ιστοσελίδα.

Η κατάσταση φαίνεται να έχει ξεφύγει εντελώς στο νοσοκομείο της πόλης, καθώς σύμφωνα με καταγγελία νοσηλευόμενης στο ΠΓΝΑ, μέσα σε λίγη ώρα, την επισκέφθηκαν στο δωμάτιο που νοσηλευόταν δύο περιστέρια.

Που θα πάει αυτή η χυδαία αδιαφορία;

Μια προκλητικά απαράδεκτη εικόνα, που μόνο ένα σύγχρονο και εξελιγμένο νοσοκομείο δε θυμίζει, πρόσθετε το e-evros.gr, θέτοντας τα ερωτήματα:

Ως πού θα πάει αυτή η χυδαία αδιαφορία και η εγκληματική παραμέληση των ασθενών;

Πότε επιτελούς το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης θα μοιάζει μ’ ένα σύγχρονο νοσηλευτικό ίδρυμα, που θα μπορεί ο ασθενής να το εμπιστευτεί ή τουλάχιστον να το «πάρει» στα σοβαρά;

Σε λίγο θα δούμε γάτες και σκύλους να διαβαίνουν τους διαδρόμους του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, έγραφε προφητικά η εβρίτικη ιστοσελίδα στις 27 Νοεμβρίου.

Ηρθαν και οι γάτες…

Λίγες ημέρες αργότερα ανέβαζε βίντεο με γάτα να κυκλοφορεί στα εξωτερικά ιατρεία. Απομένουν οι σκύλοι…

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024