Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σκληρή «κόντρα» μεταξύ Έλον Μασκ και Μίλο Μανάρα με φόντο το… Twitter

Σκληρή «κόντρα» μεταξύ Έλον Μασκ και Μίλο Μανάρα με φόντο το… Twitter

Ένα σκίτσο του διάσημου καλλιτέχνη είναι ικανό να φέρει αλλαγές στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης;

Μία περίεργη κόντρα έχει ξεσπάσει στο Διαδίκτυο μεταξύ του δισεκατομμυριούχου Έλον Μασκ με τον δημοφιλή δημιουργού κόμικ Μίλο Μανάρα.

Αιτία, όπως φαίνεται η χρήση ενός από τα σκίτσα που είχε δημιουργήσει ο καλλιτέχνης από τον ιδιοκτήτη του Twitter, ο οποίος θέλησε να το χρησιμοποιήσει χωρίς να πάρει τη σχετική άδεια.

Ο Έλον Μασκ «πείραξε» το σκίτσο του Μανάρα, που έδειχνε μια γυναίκα με γυμνά οπίσθια και έναν μοναχό. Ο ιδιοκτήτης του Twitter είχε βάλει το σήμα του κοινωνικού δικτύου στα απόκρυφα της γυναίκας, ενώ είχε «δώσει» το ρόλο του μοναχού στον Ντόναλντ Τραμπ.

Με αυτό τον τρόπο, προσπάθησε να απαντήσει στη δήλωση του πρώην Αμερικανού προέδρου ότι δεν θα επιστρέψει στην πλατφόρμα μετά την αλλαγή ηγεσίας.

«Ευχαριστώ, αλλά δεν θα πάρω», ήταν η απάντηση του Ντόναλντ Τραμπ μετά το ηλεκτρονικό «δημοψήφισμα» του Twitter για την επιστροφή του πρώην πλανητάρχη στο κοινωνικό δίκτυο.

«Να αγοράσω το Twitter»

Περνώντας στην… αντεπίθεση ο Μίλο Μανάρα εστίασε στο γεγονός ότι ο δισεκατομμυριούχος χρησιμοποίησε το σκίτσο του χωρίς να ζητήσει την έγκρισή του, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ζητήσει αποζημίωση.

«Μακάρι ο Elon Musk να αναγκαστεί να τουιτάρει χίλιες φορές: «Δεν θα χρησιμοποιήσω ποτέ ξανά σχέδια του Milo Manara χωρίς άδεια. Δεν θα χρησιμοποιήσω ποτέ ξανά τα σχέδια του Milo Manara χωρίς άδεια. Δεν θα ξαναχρησιμοποιήσω ποτέ ξανά…»» έγραψε σε ανάρτησή του στο… αντίπαλο στρατόπεδο του Twitter, το Instagram.

«Τι θα λέγατε να του κάνω μήνυση, ζητώντας αποζημίωση 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων; Τότε θα μπορούσα να αγοράσω πίσω το Twitter και να το δώσω πίσω σε κάποιον άλλο να το διαχειριστεί!» συμπλήρωσε, αλλάζοντας «ρόλους» στους πρωταγωνιστές του σκίτσου.

Στη θέση του ιερέα είναι αυτή τη φορά οι δικηγόροι του Έλον Μασκ, ενώ στα «κρυφά σημεία» της γυναίκας τα κρυπτονομίσματα του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου.

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024