Βρετανία: Ένα ουράνιο τόξο «σκέπασε» το Λονδίνο μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ
Ένα ουράνιο τόξο έκανε την εμφάνισή του στον ουρανό του Λονδίνου, μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.
Εκατοντάδες Βρετανοί βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστός ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ έξω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.
Η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν η μακροβιότερη μονάρχης της Βρετανίας, καθώς ανέλαβε τα καθήκοντά της στις 6 Φεβρουαρίου του 1952.
Μετά την είδηση του θανάτου της, εκατοντάδες Βρετανοί και τουρίστες ήταν εκείνοι που έσπευσαν έξω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.
Το πλήθος συγκεντρώθηκε εν σιγή, ωστόσο αρκετοί ξέσπασαν σε κλάματα και λυγμούς για το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.
Αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις και σχολιάστηκε έντονα από το συγκεντρωμένο πλήθος και τους Βρετανούς που έβλεπαν από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες τα γεγονότα, ήταν το ουράνιο τόξο που εμφανίστηκε στον ουρανό της βρετανικής πρωτεύουσας.
«Συνήθως δεν είμαι συναισθηματικός με αυτά τα πράγματα, αλλά φαίνεται ότι ο Θεός χαμογελά σε μια ζωή αφοσιωμένης υπηρεσίας» τόνισε ένας από τους Βρετανούς που βρέθηκαν στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.
A double rainbow over the Thames pic.twitter.com/Bi0mGLIWyp
— Claire Ellicott (@ClaireEllicott1) September 8, 2022
A rainbow forms as people gather outside Buckingham Palace, following a statement from the Palace over concerns for Queen Elizabeth’s health, in London https://t.co/He83TCShdU ? Toby Melville pic.twitter.com/wy3Sl6AI25
— Reuters Pictures (@reuterspictures) September 8, 2022
Rainbow at Buckingham Palace. pic.twitter.com/qHNJMcj5UH
— Andy Lines (@andylines) September 8, 2022
- Θοδωρής Αθερίδης: Απαντά για πρώτη φορά αν έχει χωρίσει με τη Σμαράγδα Καρύδη
- Πάτρα: Άγρια επίθεση σε μητέρα τριών παιδιών – Την ξυλοκόπησαν και την πέταξαν σε χαντάκι
- Αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ: «Τάδε Εφη Ξένου» – 25 χρόνια πολιτικής ιστορίας με μολύβι και χαρτί
- ΗΠΑ: Άγριο έγκλημα στο Μπρούκλιν – Νεκρή 41χρονη τρανς από τον εραστή της
- Ισπανία: Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες από πυροβολισμούς – Αναζητείται ο δράστης
- Σαν Ντιέγκο: «Θυσίασε τη ζωή του» ο φύλακας του τζαμιού και πατέρας οκτώ παιδιών – Φιλοναζί οι δράστες
- Το B/innovate ανέδειξε τη νέα γενιά καινοτομίας και δημιουργικότητας
- «Spygate»: Γιατί είναι στον «αέρα» ο αγώνας των 300.000.000 – «Φωτιά» στο αγγλικό ποδόσφαιρο!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 19.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-mohammed-abubakr-201794886-18398973-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442