Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η ασυνήθιστη Αττική: 4 παραλίες σε απόσταση μιας ανάσας

Η ασυνήθιστη Αττική: 4 παραλίες σε απόσταση μιας ανάσας

Θες μια νότα δροσιάς; Αναζήτησε 4 μαγευτικές παραλίες που βρέθηκαν στην Αττική μάλλον κατά λάθος.

Πόσες φορές έχεις ακούσει τη φράση «Στην Αθήνα δεν κάνω μπάνιο το καλοκαίρι»; Είναι τόσες πολλές που σχεδόν έχουν πείσει κι εσένα ότι οι παραλίες στην Αττική δεν αξίζουν. Έλα όμως που η άδεια ακόμα αργεί, η θερμοκρασία σκαρφαλώνει πάνω από τους 35 βαθμούς και όσο να πεις, δεν αντέχεται η ζέστη μέσα στα τσιμέντα της Αθήνας. Γι’ αυτό, μήπως να αναθεωρήσεις και να δώσεις στην Αττική μια ευκαιρία να σου αποδείξει ότι τελικά δεν έχει άσχημες παραλίες;

Παρακάτω θα βρεις μερικές από τις πιο ασυνήθιστες γωνιές του νομού, σε απόσταση μιας (άντε δύο) ανάσας από την πόλη. Άλλωστε, φέτος το καλοκαίρι έχεις έναν επιπλέον λόγο να απελευθερώσεις το ασυνήθιστο με τις νέες γεύσεις του PULZE, Watermelon και Berry. Χωρίς λοιπόν να πρέπει να υποστείς την ταλαιπωρία των μεγάλων αποστάσεων, απόλαυσε τα γαλαζοπράσινα νερά της Αττικής (ναι, υπάρχουν και τέτοια). Φτιάξε στα γρήγορα τo beach bag ή το backpack σου με τα απολύτως απαραίτητα, μαγιό, αντιηλιακό, πετσέτα και τη συσκευή PULZE που διαθέτει κομψό και πρακτικό σχεδιασμό και χωράει παντού, ενώ με τη λειτουργία αυτόματου κλειδώματος έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ότι δεν πρόκειται να ενεργοποιηθεί κατά λάθος καθώς τη μεταφέρεις.

Μικρό Λιμανάκι

Η αλήθεια είναι πως από τη στιγμή που άρχισε να γίνεται η αγαπημένη των κατόχων drones η δημοφιλία της έχει εκτιναχθεί. Απόλυτα λογικό εξάλλου καθώς, όσο υπερβολικό κι αν ακουστεί, μόλις φτάσεις εκεί νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε μια μικρογραφία του ναυαγίου στη Ζάκυνθο, έτσι όπως οι ψηλοί βράχοι πέφτουν κάθετα στο νερό. Πολλοί επισκέπτονται και του δύο διπλανούς ορμίσκους. Μιας και όλα αυτά συμβαίνουν στη Ραφήνα, κοντά στο Σέσι, τι καλύτερο από το να τα συνδυάσεις με μια επίσκεψη στις ψαροταβέρνες της περιοχής; Και αν ανησυχήσεις ότι θα σε πάρει η ώρα και θα ξεμείνεις από μπαταρία, γράψε λάθος. H συσκευή PULZE προσφέρει έως και 20 συνεχόμενες χρήσεις με μόλις 1 φόρτιση.

Άγιος Δημήτριος

Προφανώς το μυαλό πηγαίνει στη στάση του Μετρό, αλλά υπάρχει ένας άλλος Άγιος Δημήτριος στην Αττική που μας υπόσχεται στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. Αν θες να φέρεις τις διακοπές λίγο πιο κοντά, αν θες να απελευθερώσεις το πνεύμα του καλοκαιριού. Άμμος, δέντρα και υπέροχα νερά. Πόσο ιδανικότερη συνθήκη για να απολαύσεις το νέο iD Capsule Summer Red και να απελευθερώσεις με ένα κλικ τη δροσερή γεύση Watermelon.

Πόρτο Εννιά

Πηγαίνουμε στην ανατολική πλευρά του νομού, στην περιοχή της Κερατέας, η οποία ούτως ή άλλως φημίζεται για την ακτογραμμή της. Το Πόρτο Εννιά είναι μια χαμηλών τόνων παραλία, ιδανική για ξεκούραση. Πραγματικά μια όαση για τις μέρες που η ζέστη θα είναι ανυπόφορη. Ανοργάνωτη για να μπορείς να απολαύσεις τα νερά και την αμμουδιά χωρίς περισπασμούς και θόρυβο. Να ακούς το κύμα και να απολαμβάνεις το iD Capsule Forrest Purple με έντονες αρωματικές νότες από Berries. Υπάρχει κάτι πιο απελευθερωτικό από αυτό;

ΚΑΠΕ

Για δεκαετίες αποτελούσε ένα καλά κρυμμένο μυστικό, μια ασυνήθιστη επιλογή η οποία όμως μας χάρισε απλόχερα πολλές στιγμές απόλαυσης. Πλέον είναι ίσως το πιο «κοινό μυστικό» της Αττικής ακτογραμμής γι’ αυτό απόφυγε την σε ώρες αιχμής. Για να την εντοπίσεις πρέπει να ακολουθήσεις την ειδική πινακίδα «ιδιοκτησία ΚΑΠΕ».

Το καλοκαίρι προσφέρει ασυνήθιστες εμπειρίες γεμάτες χρώμα. Ζήσε τις στις πιο ασυνήθιστες παραλίες της Αττικής, εκεί όπου μπορείς να απολαύσεις ανέμελες και ξέγνοιαστες στιγμές απελευθερώνοντας τις νέες γεύσεις του PULZE, Watermelon και Berry.

Sports in

Ο «Superman» Ποντένσε έκλεισε εισιτήριο για τις 25 Ιουλίου, ο Ολυμπιακός όμως θέλει Ευρώπη στις… 25 Σεπτέμβρη (vids)

Ο Ντανιέλ Ποντένσε ανάγκασε τη Λεωφόρο να υποκλιθεί στο ταλέντο του και έκανε ήδη μια… δουλειά για τον Ολυμπιακό. Αλλά…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024