Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βολοντίμιρ Ζελένσκι: Πριν γίνει Πρόεδρος της Ουκρανίας ήταν αστέρι του χορού στο Dancing With The Stars

Βολοντίμιρ Ζελένσκι: Πριν γίνει Πρόεδρος της Ουκρανίας ήταν αστέρι του χορού στο Dancing With The Stars

Εκτός από γνωστός και αξιαγάπητος κωμικός στην Ουκρανία, ο Βολοντίμιρ Ζελενσκι είχε λάβει μέρος και στο Dancing With The Stars της χώρας και μάλιστα είχε βγει νικητής.

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι ο Πρόεδρος της Ουκρανίας που είναι στο προσκήνιο της παγκόσμιας ειδησεογραφίας, είναι Ουκρανός Εβραίος. Οι δυο γονείς του ήταν Εβραίοι ενώ έχασε και τα τρια αδέλφια του παππού του στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Ο παππούς του Βολοντίμιρ και εκείνος, ήταν παρασημοφορημένος αξιωματικός του Κόκκινου Στρατού και είχε διακριθεί σε πολλές μάχες κατά των ναζί εισβολέων στο ανατολικό μέτωπο.

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι ο νεότερος σπούδασε νομικά, αλλά ουδέποτε ασχολήθηκε με το αντικείμενο. Από μικρός αγαπούσε τα θεάματα. Έτσι έγινε ηθοποιός. Η καριέρα του εκτινάχτηκε και έγινε γνωστός και αγαπητός σε όλη τη ώρα από την πρωταγωνιστική συμμετοχή του στην σειρά «Ο υπηρέτης του Θεού» που σάρωνε σε τηλεθέαση.

Προφητικό: Στη σειρά υποδύονταν τον άσημο καθηγητή ενός γυμνασίου που από τη μια μέρα στην άλλη έγινε ο πρόεδρος της Ουκρανίας. Μάλιστα ο Ζελένσκι ονόμασε τον συνδυασμό που κατέβηκε στις εκλογές «Υπηρέτης του λαού».

Και χορευτής

Ο Ζελένσκι όμως δεν έχει ταλέντο μόνο στην υποκριτική. Από τα όσα φαίνονται από την καριέρα του πριν γίνει πρόεδρος, ήταν μεγάλο αστέρι και στον χορό. Μάλιστα είχε λάβει μέρος στο Ουκρανικό DWTS, το οποίο μαζί με την παρτενέρ του Ολένα Σοπτένκο, το είχαν κερδίσει, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τους Ναταλία Μοχιλέφκσα και Βλάδισλαβ Γιάμα.

Το βίντεο είναι από το 2006 όταν ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι εμφανίσθηκε στην Ουκρανική τηλεόραση και κέρδισε τον διαγωνισμό χορού. Κάποιες φορές εμφανίζεται με ένα ροζ κοστούμι, κάποιες άλλες με μουστάκι και κάποιες άλλες με το μαλλί να έχει χαίτη.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024