Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αφροδίτη Γραμμέλη στην Ελένη Μενεγάκη - «Έλεγα ότι δεν θα με καλέσεις ποτέ»

Αφροδίτη Γραμμέλη στην Ελένη Μενεγάκη – «Έλεγα ότι δεν θα με καλέσεις ποτέ»

Η τηλεκριτικός μίλησε για την τηλεόραση, τα προγράμματα κι τους παρουσιαστές

Στην «Ελένη» βρέθηκε καλεσμένη η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η τηλεκριτικός μίλησε για την τηλεόραση, τα προγράμματα κι τους παρουσιαστές.

«Με είχαν ρωτήσει αν θα πήγαινα ποτέ στην Ελένη Μενεγάκη και τους έλεγα ότι δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ η Ελένη μετά από όλα αυτά που της έχω γράψει να με καλέσει στην εκπομπή της. Αλλά ποτέ μη λες ποτέ», είπε αστειευόμενη στην έναρξη της εκπομπής η τηλεκριτικός.

Για την εκπομπή στην οποία συμμετέχει και για τους συνεργάτες σημειώνει:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι με τον Γρηγόρη Γκουντάρα. Με έχει εντυπωσιάσει το πόσο απλός και καλός άνθρωπος είναι και πολλές φορές ξεχνάμε στην εκπομπή αν έχουμε παρουσιαστές. Είναι τόσο καλοσυνάτος, περνάμε τόσο καλά. Ο Σταρόβας είναι η έκπληξη της χρονιάς μου, έχει γίνει φίλος μου».

Για την πορεία της στον ευρύτερο χώρο λέει:

«Ξεκίνησα να δουλεύω στο ‘Βήμα’ το 1999. Δοκιμάστηκα, ήταν πολύ σκληρά τα πράγματα. Πέρασα στον πολιτισμό και ο Γιάννης Πρετεντέρης και ο Θανάσης Λάλας με έβαλαν στο τηλεοπτικό. Ο Πρετεντέρης βλέποντας την γραφή μου με άφησε να κάνω το βήμα το παρακάτω. Με υποστήριξε και ο Σταύρος Ψυχάρης και το ένα έφερε το άλλο. Το λάτρεψα, το αγάπησα, εκεί έμεινα μέχρι και που έφυγα από το ‘Βήμα’».

Η Αφροδίτη Γραμμέλη λέει πόσο έχει αλλάξει η τηλεόραση.

«Έχει αλλάξει πολύ η τηλεόραση, δε θεωρώ ότι είναι ο κακός δαίμων. Τα 2 τελευταία χρόνια είναι και η συντροφιά μας σε μια δύσκολη περίοδο. Το βασικό είναι πια ότι ο κόσμος μάς έχει μάθει όλους και όλα. Άρχισε να κρίνει ο κόσμος και να παρεμβαίνει στην τηλεόραση μέσω των social media».

Σχετικά με τους παρουσιαστές δηλώνει:

«Οι έξυπνοι αλλάζετε προς το καλύτερο», είπε αναφερόμενη και στην Ελένη Μενεγάκη. Η αλλαγή έρχεται με την αγάπη για τη δουλειά, τον σεβασμό. Η ποιότητα των ανθρώπων της και το περιεχόμενό της είναι το αποτύπωμα της τηλεόρασης στην ιστορία».

Και συμπληρώνει:

«Κάποιοι παρουσιαστές τα τελευταία χρόνια έχουν δείξει μια σταθερότητα ακόμα και στο κανάλι που μένουν. Η Φαίη επειδή είναι συναισθηματική και επειδή σέβεται και εκτιμά, εκτός απροόπτου, θα μείνει στον Ant1. Ο Γιώργος Λιάγκας δείχνει ότι θέλει να δοκιμάζεται, δεν είναι ταυτισμένος με κανένα κανάλι, είναι μια έκπληξη και πολύ ικανός. Φαίνεται ότι φέτος ξαναβρίσκει τη φόρμα του, τα λάθη είναι για να συγχωρούνται και όχι για να σταυρώνουμε τους ανθρώπους».

Για τους παρουσιαστές του ALPHA λέει:

«Στον ALPHA η Σταματίνα είναι η μεγάλη δύναμη. Ξέρει να προφυλάσσει τον εαυτό της και τη δουλειά της και όταν νιώθει πίεση μπαίνει μπροστά. Είναι έξυπνη, είναι μαχήτρια. Η Ναταλία είναι από τις πιο έξυπνες παρουσιάστριες. Δε θα χάσει εύκολα, θα επιμείνει, δε χάνει την ψυχραιμία της. Η Καινούργιου είναι ευαίσθητο κορίτσι. Άλλαξε περιβάλλον, προσπαθεί να βρει τα πατήματά της, έχει αγωνία. Δε μ’ αρέσει να στήνεται και να κάνει ρόλο. Εγκλωβίζεται σε μια εικόνα».

Ξεχωριστό κεφάλαιο στη ζωή της είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Η Ηλιάνα είναι το νούμερο ένα μου. Είναι ένα σπάνιο πλάσμα, ένα παιδί αυτοδημιούργητο, έντιμο, ένα κορίτσι που έχει πολλές πτυχές που δεν τις βγάζει. Είναι απίστευτη δουλευταρού και ένα απίθανο πλάσμα. Έπρεπε να μείνει στο Next Top Model».

Σχετικά με τα ριάλιτι σημειώνει πως οι χαρακτήρες είναι αυτοί που τα διαμορφώνουν, ενώ για το κανάλι του Φαλήρου σημειώνει πως ο Γιώργος Λιανός και ο Νίκος Μουτσινάς είναι από τους καλύτερους παρουσιαστές στην τηλεόραση.

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 95-79: Ξέσπασε και ισοφάρισε σε 1-1

Ο Παναθηναϊκός πάτησε… γκάζι μετά το πρώτο δεκάλεπτο και επικράτησε με 95-79 της Μακάμπι, με τους Πράσινους να ισοφαρίζουν σε 1-1 τη σειρά των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024