Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ρονάλντο έχει γλιτώσει τρεις κόκκινες έως τώρα

Ο Ρονάλντο έχει γλιτώσει τρεις κόκκινες έως τώρα

Δεν είναι σπάνιο να έχουν οι μεγάλοι σταρ μια ποδοσφαιρική εύνοια, όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει κάτι πολύ παραπάνω

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απασχολεί τα μίντια με τις επιδόσεις του στα γήπεδα, όμως υπάρχουν φορές που δέχεται έντονη κριτική, καθώς οι αντιδράσεις του στον αγωνιστικό χώρο ξεπερνούν τα όρια, με μερικές εξ αυτών να είναι και καταφανώς αντιαθλητικές, όμως τυγχάνει μεγάλης ασυλίας από τους διαιτητές.

Γκρεμίσματα παικτών, κλοτσιές σε πεσμένο αντίπαλο, έντονες διαμαρτυρίες, απ’ όλα έχει κάνει φέτος γλιτώνοντας τουλάχιστον τρεις κόκκινες κάρτες.

Το γκρέμισμα στον Φρέιζερ

Απέναντι στη Νιούκασλ ο Πορτογάλος είδε την μπάλα κι έτρεξε με φόρα να τη διώξει, όμως ο Φρέιζερ έφθασε πρώτος από πλευράς φιλοξενουμένων. Φυσικά, αυτό δεν τον σταμάτησε και τον εκσφενδόνισε στο χορτάρι, με ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα.

Ο διαιτητής όμως είχε άλλη άποψη, δείχνοντάς του μόνο την κίτρινη κάρτα. Οι χρήστες του διαδικτύου αναρωτιούνται τι πρέπει να συμβεί για να αντικρίσει την κόκκινη, παίζοντας τόσο επικίνδυνα.

Η κλοτσιά εκνευρισμού στον πεσμένο Κέρτις Τζόουνς

Τον Οκτώβριο η Λίβερπουλ φιλοδώρησε τη Γιουνάιτεντ με πέντε γκολ στο Ολντ Τράφορντ και το κλίμα είχε στραβώσει, πριν καλά-καλά τελειώσει ο αγώνας.

Με το σκορ στο 3-0, λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο, ο Ρονάλντο έκανε φάουλ στον Κέρτις Τζόουνς ρίχνοντάς τον στο έδαφος. Δε σταμάτησε όμως εκεί και πήγε να του ζητήσει το λόγο κλοτσώντας τον, καθώς θεωρούσε πως κάλυπτε επίτηδες την μπάλα.

Παρά τις διαμαρτυρίες του Τζόουνς, ο Άντονι Τέιλορ έδειξε απλώς κίτρινη κάρτα.

Το χτύπημα στον Ο’Σέι

Ένα μήνα πριν από την κλοτσιά στον Τζόουνς, ο Ρονάλντο είχε ένα συμβάν με την εθνική Πορτογαλίας. Όταν έστηνε την μπάλα για να εκτελέσει ένα πέναλτι κόντρα στην Ιρλανδία, ο Ντάρα Ο’Σέι άγγιξε την μπάλα και την έκανε να κυλήσει.

Προφανώς αυτό δεν επιτρεπόταν, όμως ο Πορτογάλος είπε να δράσει, πριν καν το πράξει ο διαιτητής, σπρώχνοντάς τον. Τελικά παρέμεινε στο γήπεδο, σε μια απόφαση που προκάλεσε ποικίλα σχόλια. Και ο Ντάρα βέβαια προσπαθεί να το «πουλήσει» στη συνέχεια.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024