Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μιχάλης Ρέππας - «Κανένας δεν ξέρει τι συμβαίνει με τον Δημήτρη Λιγνάδη»

Μιχάλης Ρέππας – «Κανένας δεν ξέρει τι συμβαίνει με τον Δημήτρη Λιγνάδη»

Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» ο Μιχάλης Ρέππας.

Στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» μίλησε ο Μιχάλης Ρέππας. Ο επιτυχημένος σκηνοθέτης και συγγραφέας αναφέρθηκε στους «Συμπέθερους απ’ τα Τίρανα» και στους συναδέλφους του Δημήτρη Λιγνάδη και Παύλο Χαϊκάλη.

«Ο Θανάσης και ‘γω ποτέ δεν έχουμε δεδομένο κανέναν θεατή για τις δουλειές μας. Πάντα έχω μεγάλη αγωνία για τις δουλειές μου και όσο περνούν τα χρόνια έχω ακόμα μεγαλύτερη. Είχαμε αγωνία για τους «Συμπέθερους». Η τηλεόραση δεν είναι το ίδιο με το θέατρο. Συναισθηματικά θέλω να συνεχίσει η σειρά, αλλά από την άλλη δεν ξέρω αν πρέπει», είπε σχετικά με το αν θα πάει και δεύτερη σεζόν η σειρά «Συμπεθέροι απ΄τα Τίρανα».

Σχετικά με τον Άρη Σερβετάλη και την απόφασή του να αρνηθεί να παίξει στον «Ρινόκερο» μόνο για εμβολιασμένους, σημείωσε: «Δεν έχω κάτι να σχολιάσω για τον Άρη Σερβετάλη. Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις και τις αποφάσεις του. Συνεργάζομαι με ηθοποιούς που δεν έχουν εμβολιαστεί, δεν έχω θέμα».

Για τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Παύλο Χαϊκάλη, τόνισε: «Κανένας δεν ξέρει τι συμβαίνει με τον Δημήτρη Λιγνάδη και κανένας δεν γνωρίζει αν αυτό για το οποίο κατηγορείται κάποιος είναι αλήθεια αν δεν τελεσιδικήσουν τα πράγματα.

Για τον Παύλο Χαϊκάλη δεν έχω ακούσει καμία αποκάλυψη, ποιος είναι αυτός που θα κρίνει αν έχει κάποιος το δικαίωμα να επιστρέψει; Ειδικά για τον Παύλο δεν καταλαβαίνω καν αυτό που μου λες. Υπάρχει κάποια κατηγορία; Αυτό που συζητήθηκε δεν είναι καταρχήν αξιόποινο, δεύτερον ο ίδιος ο Παύλος ζήτησε συγγνώμη. Καλά κάνει και επιστρέφει σε παράσταση. Φυσικά και θα συνεργαζόμουν μαζί του δεν κατηγορείται για κάτι ο Παύλος. Όχι απλώς δεν έχει τελεσιδικήσει κάτι για τον Παύλο, δεν κατηγορείται καν».

Δείτε όσα είπε παρακάτω

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024