Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ονειρο για την Φλαμένγκο ο Βαλβέρδε

Ονειρο για την Φλαμένγκο ο Βαλβέρδε

Οι οπαδοί της Φλαμένγκο ονειρεύονται τον Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά δύσκολα ο Ισπανός θα πήγαινε στην Λατινική Αμερική.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ψάχνει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, με το όνομα του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού να μπλέκεται σε διάφορα σενάρια, σε ολόκληρο τον πλανήτη. Τις τελευταίες ώρες υπήρξαν ρεπορτάζ στην Βραζιλία, που ανέφεραν ότι ο Ισπανός τεχνικός είναι μια από τις περιπτώσεις προπονητών, που εξετάζει η διοίκηση της Φλαμένγκο.

Τα ρεπορτάζ των Βραζιλιάνων έκαναν ειδική αναφορά στη θητεία του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, αλλά και τις επιτυχίες του Ιβηρα τεχνικού, όταν βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού το «μυρμήγκι» κατέκτησε τρία πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα, ενώ με την Μπαρτσελόνα πήρε συνολικά τέσσερα τρόπαια (δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και ένα Σούπερ Καπ Ισπανίας).

Το όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε μάλιστα έκανε… γκελ στους οπαδούς της βραζιλιάνικης ομάδας, οι οποίοι βλέπουν με πολύ καλό μάτι το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Φλαμένγκο ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού. Ωστόσο, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, πολύ δύσκολα ο Ισπανός θα πήγαινε στη Βραζιλία, αφού ο 57χρονος τεχνικός δεν… ψήνεται να αναλάβει ομάδα στη Λατινική Αμερική. Οπότε θα παραμείνει απλά… όνειρο για τους οπαδούς της Φλαμένγκο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Βαλβέρδε βρίσκεται χωρίς ομάδα από τις 13/1/2020, όταν αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα. Εκτός από τους Καταλανούς και τον Ολυμπιακό, στο παρελθόν είχε θητεύσει επίσης στους πάγκους των Αθλέτικ Μπιλμπάο, Βιγιαρεάλ, Βαλένθια και Εσπανιόλ.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024