Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαίρη Μπάρκουλη - Ο Νίκος Μουρατίδης είναι σκουπίδι για μένα

Μαίρη Μπάρκουλη – Ο Νίκος Μουρατίδης είναι σκουπίδι για μένα

«Για τον σύζυγό μου που είναι νεκρός και για το παιδί μου, δεν επιτρέπω να πει κανένας τίποτα»

Μαίνεται ο «πόλεμος» ανάμεσα σε Μαίρη Μπάρκουλη και Νίκο Μουρατίδη. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός σε πρόσφατες δηλώσεις του αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό με την σύζυγο του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη και σήμερα η ίδια θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η Μαίρη Μπάρκουλη αποκάλυψε τι είχε συμβεί και την ώθησε να μιλήσει έτσι στον Νίκο Μουρατίδη.

Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι δεν επιτρέπει σε κανέναν να σχολιάζει τον νεκρό σύζυγό της και το παιδί της και έκανε ειδική μνεία στα σχόλια που ήθελαν τον Ανδρέα Μπάρκουλη να έχει φύγει από τη ζωή και να λένε ότι είναι ζωντανός.

«Δε μου ζήτησε ποτέ συγγνώμη»

«Είμαι πάρα πολύ περήφανη που αναφέρθηκε σε μένα ο Νίκος Μουρατίδης και στο ότι τον πείραξαν οι δικές μου βρισιές. Νιώθω πάρα πολύ όμορφα με τον εαυτό μου και ότι επιτέλους βρέθηκε ένας άνθρωπος να τον βάλει στη θέση του ύστερα από αυτά που γράφει.

Έγραψε ότι ο Ανδρέας είχε πεθάνει και λέγαμε ότι είναι ζωντανός αλλά δεν ξέρει για ποιον λόγο. Είπε ότι ήταν ατάλαντος και γύρισε ταινίες μόνο και μόνο γιατί ήταν ωραίος.

Για μένα, έχει το δικαίωμα να πει ότι θέλει, με αφήνει παντελώς αδιάφορη αλλά για τον σύζυγό μου που είναι νεκρός και για το παιδί μου, δεν επιτρέπω να πει κανένας τίποτα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Του μίλησα πράγματι σαν σκουπίδι γιατί σκουπίδι είναι για μένα. Αυτό το περιστατικό έγινε πριν δυο χρόνια. Δε μου ζήτησε ποτέ συγγνώμη, πότε ζητάει ο Μουρατίδης συγγνώμη για να ζητήσει και τώρα;

Αν μου ζήταγε ένα συγγνώμη θα του άνοιγα την πόρτα του σπιτιού μου και θα του έλεγα “έλα μέσα και ότι φάω εγώ θα φας και εσύ”. Άσε καλύτερα τι θα του έλεγα αν τον είχα απέναντί μου γιατί για να το βγάλεις μετά θα πρέπει να βάλεις συνέχεια μπιπ».

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024