Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Liam Ireland - Ο πατέρας μου έφυγε από καρκίνο, δεν τον θυμάμαι

Liam Ireland – Ο πατέρας μου έφυγε από καρκίνο, δεν τον θυμάμαι

Ο πρωταγωνιστής της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελίας, μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και για τη συνεργασία του με τον Ανδρέα Γεωργίου

Ο Liam Ireland είναι το πρόσωπο της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Ο νεαρός, που υποδύεται τον Στέφανο στη Γη της Ελιάς, παραχώρησε συνέντευξη και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πώς ξεκίνησε η συνεργασία του με τον σκηνοθέτη Αντρέα Γεωργίου, στην παιδική του ηλικία αλλά και στην απώλεια του πατέρα του.

«Είμαστε μια εξαιρετική ομάδα και έχουμε δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και θέλουμε όλοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Και ο Αντρέας είναι ο πατέρας αυτής της οικογένειας», είπε αρχικά για τη Γη της Ελιάς.

«Από το πουθενά μου ήρθε ένα μήνυμα»

Για το πώς ξεκίνησε η συνεργασία του με τον Αντρέα Γεωργίου σημείωσε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα»: «Όταν ξεκίνησε η φάση του κοροναϊού εγώ ήμουν στην Αγγλία, σε φάση να ξεκινήσω κάτι επαγγελματικά. Πήγαινα σε οντισιόν, δούλευα παράλληλα σερβιτόρος».

«Ήρθα στην Ελλάδα να δω τους δικούς μου. Και από το πουθενά μου ήρθε ένα μήνυμα από τον Αντρέα στο Instagram. Έτσι ξεκίνησε η συνεργασία. Διάβασα το σενάριο κι ένιωσα ότι το σύμπαν μου έδωσε κάτι πίσω», πρόσθεσε.

Για το αν έχει κάνει θυσίες για τον έρωτα, όπως ο Στέφανος στη σειρά απάντησε: «Έχω κάνει θυσίες για έναν έρωτα, αλλά ταυτόχρονα δεν έχω υποβιβάσει τον εαυτό μου για έναν έρωτα. Η μεγαλύτερη τρέλα που έχω κάνει για έναν έρωτα είναι ότι πήγα στην Ελβετία με πολλά πολλά λουλουδάκια για την κοπέλα μου. Ξετρελάθηκε».

Για την παιδική του ηλικία που σημαδεύτηκε από την απώλεια του πατέρα του, καθώς έφυγε από τη ζωή όταν αυτός ήταν δύο ετών είπε: «Ο πατέρας μου έφυγε από καρκίνο. Δεν τον θυμάμαι. Έχω όμως όμορφες ιστορίες να ακούω για τον πατέρα μου και νιώθω πολύ υπερήφανος.

Μερικοί άνθρωποι δεν έχουν ούτε ιστορίες. Όταν ήμουν μικρός και μου συνέβαινε οτιδήποτε, τον αποζητούσα. Ήθελα να είναι δίπλα μου και να με προστατεύσει. Ελπίζω αυτή τη στιγμή να με κοιτάζει και να χαμογελά».

Τέλος, μίλησε και για τη μητέρα του που έκανε τα πάντα για τον μεγαλώσει: «Η μητέρα μου είχε δύο παιδιά-θηρία να κοντρολάρει, να μεγαλώσει. Ήταν βράχος, δυνατή.Την αγαπώ πάρα πολύ. Είμαι μαμάκιας. Τι να κάνω;

Γεννήθηκα στο Ρέθυμνο και αμέσως φύγαμε Αγγλία. Μετά το θάνατο του πατέρα μου, η μητέρα μου προσπάθησε να μείνουμε στην Αγγλία, να κρατήσει το σπίτι, αλλά έβρισκε δυσκολίες.

Οπότε ήταν μια καλή απόφαση να γυρίσουμε στην Ελλάδα. Από τότε με τη δουλειά της μάνας μου πρέπει να έχω αλλάξει έντεκα σχολεία και δέκα σπίτια».

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024