Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Blake Lively - Το επικό τρολάρισμα στον σύζυγό της Ryan Renolds

Blake Lively – Το επικό τρολάρισμα στον σύζυγό της Ryan Renolds

Ο ηθοποιός ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί για λίγο από την υποκριτική και η σύζυγός του είχε την καλύτερη απάντηση

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2012 και έχουν τρείς κόρες.

Ο Ryan και η Βlake είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood, ενώ δε σταματούν να πειράζουν ο ένας τον άλλο με αναρτήσεις τους στα social media.

Τελευταίο επικό τρολάρισμα της Blake Lively προς τον σύζυγό της, ήταν ένα σχόλιο κάτω από μια ανάρτηση του τελευταίου στο Instagram.

Στην ανάρτηση αυτή ο Ryan Renolds ανακοίνωσε ότι θα κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική

«Το υποκριτικό μου ταλέντο τελειώνει με το Spirited, τουλάχιστον για τώρα. Δεν ήμουν σίγουρος για το εάν έπρεπε να πω το ναι σε μια ταινία τόσο απαιτητική ακόμη και τρία χρόνια πριν», δήλωσε ανεβάζοντας μια σειρά φωτογραφιών από τα γυρίσματα. «Τραγουδώντας, χορεύοντας και παίζοντας στην άμμο με τον Will Ferrell, πολλά όνειρα έγιναν πραγματικότητα. Και αυτή είναι η δεύτερη μου ταινία με την υπέροχη @octaviaspencer. Είναι η κατάλληλη ώρα για λίγη άδεια και αποχή από την παραγωγή ταινιών. Θα μου λείψει κάθε δευτερόλεπτο από τη συνεργασία μου με αυτή την τόσο χαρισματική ομάδα δημιουργών και καλλιτεχνών. Αυτές τις μέρες, η ευγένεια μετράει όσο το ταλέντο. Eίμαι πολύ τυχερός που συνεργάστηκα μαζί τους» έγραψε ο ηθοποιός.

Η Blake Lively δεν έχασε ευκαιρία και του απάντησε «Ο Michael Caine το έκανε πρώτος..» μιας και ο Βρετανός ηθοποιός είχε ανακοινώσει νωρίτερα ότι σκοπεύει να απέχει κι εκείνος από την ηθοποιία.

Ο Ryan Renolds απάντησε σε ένα instagram story, θέλοντας να δώσει τον ορισμό της άδειας που αποφάσισε να κάνει δώρο στον εαυτό του.

«Η άδεια μπορεί να διαρκέσει από δύο μήνες έως έναν χρόνο. Γενικά, έξι μήνες είναι το χρονικό διάστημα που κρατάει μια άδεια όταν πληρώνεσαι. Σου δίνει αρκετό ελεύθερο χρόνο και ευελιξία ώστε να κάνεις ταξίδια, σπουδές, ή κάποιο σημαντικό project». Ο Reynolds ωστόσο, διέγραψε τις τελευταίες λέξεις, προσθέτοντας τη λέξη του γονιού.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024