Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Ζαρίφη - Με τους «Συμπέθερους από τα Τίρανα» θα κλάψετε από τα γέλια

Κατερίνα Ζαρίφη – Με τους «Συμπέθερους από τα Τίρανα» θα κλάψετε από τα γέλια

H παρουσιάστρια βρέθηκε στην παρέα του «Χαμογέλα και πάλι» και μίλησε για τα νέα επαγγελματικά της σχέδια

«Δεν είμαι ερωτευμένη αυτό το διάστημα. Θα ήθελα όμως πολύ» ανέφερε η Κατερίνα Ζαρίφη μιλώντας στο MEGA.

H παρουσιάστρια βρέθηκε στην παρέα του «Χαμογέλα και πάλι» και μίλησε για τα νέα επαγγελματικά της σχέδια.

Η Κατερίνα Ζαρίφη παρουσιάζει την παράσταση Cavewoman που ανεβαίνει από τις 25 Οκτωβρίου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Πρόκειται για ένα μονόλογο που ασχολείται με την θέση της γυναίκας και έχει αρκετά στοιχεία για το #metoo.

«Δεν είναι καταγγελτικό για τους άνδρες. Το θέμα είναι ότι πρέπει να συμβαδίσουμε σε αυτή τη ζωή» εξήγησε η ίδια και συνέχισε: «Το πιο δύσκολο είναι να αποδώσεις τη σκέψη ενός ανθρώπου όπως το είχε αυτός φανταστεί».

«Από παιδί ήθελα να ασχοληθώ με την υποκριτική. Όσο μεγαλώνω καταρρίπτω τις ταμπέλες σε όλους τους χώρους. Δεν πρέπει να αφήνεις απωθημένα γιατί μετά γίνονται εκκρεμότητες και σε πάνε πίσω. Είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να προασπίζομαι τα δικαιώματα του άλλου αλλά δεν σημαίνει ότι μια σχολή βγάζει έναν καλό ηθοποιό» τόνισε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Όσον αφορά για τις δικές της δύσκολες μέρες η ίδια εξομολογήθηκε: «Είμαι ένας πολύ κλειστός άνθρωπος. Όταν δεν είμαι καλά κλείνομαι στον εαυτό μου και δουλεύω πολύ. Κρατιέμαι πολύ συχνά από την αδερφή μου και από τον πρώην σύντροφό μου. Ξέρει τα άσπρα και τα μαύρα μου. Είμαι πια οικογένεια. Έχουμε την ανάγκη να έχουμε πάντα τον έρωτα στη ζωή μας, με την έννοια του πρώτου σκιρτήματος».

Η Κατερίνα Ζαρίφη απάντησε για το ενδεχόμενο ερχομού ενός παιδιού. «Πάντα υπάρχει σαν πλάνο αλλά δεν το βλέπω σύντομα. Θεωρώ ότι έχει σημασία μόνο η όρεξη και το κέφι. Τρελαίνομαι όταν βλέπω επικριτικά σχόλια σε γυναίκες που κάνουν παιδί σε μεγαλύτερη ηλικία. Να γίνεις μαμά καρδιάς και αγκαλιάς».

«Στους Συμπέθερους από τα Τίρανα είμαι δημοτική σύμβουλος από τη Λάρισα. Κάνω την πολύ καθαρή αντιπολίτευση, αλλά είμαι και εγώ μέσα στη σαπίλα. Έπρεπε να απομνημονεύσω 60 πουλιά για αυτό το ρόλο. Θα κλάψετε με αυτή τη σειρά. Είναι όλα πάρα πολύ αστεία. Οι Ρέππας-Παπαθανασίου και το θάμνο να μου έλεγαν να πάνω να κάνω θα δεχόμουν» εξήγησε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024