Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Μενεγάκη - Πότε πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην τηλεόραση

Ελένη Μενεγάκη – Πότε πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην τηλεόραση

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε ακόμα στα πρώτα χρόνια της στην ιδιωτική τηλεόραση

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για πρώτη φορά μετά την μεγάλη επιστροφή της στο MEGA για την απόχη της από την τηλεόραση και τα συναισθήματά της.

«Νιώθω πολύ όμορφα που είμαι στο MEGA. Στη γιορτή μου, 21 Μαΐου αποφάσισα να μοιραστώ με τον κόσμο ότι εκείνη ήταν η τελευταία τηλεοπτική μου σεζόν στον Alpha. Και ότι την επόμενη χρονιά δεν θα βρίσκομαι στην τηλεόραση. Τον μόνο προγραμματισμό που είχα κάνει ήταν ότι αυτή ήταν η τελευταία χρονιά. Δεν είχα βάλει στο μυαλό μου αν θα ξαναδουλέψω και πότε. Το μόνο που σίγουρα ήξερα είναι ότι την επόμενη σεζόν θα ήμουν σπίτι μου. Την ημέρα που αποχαιρέτισα τον κόσμο είχα όλη την συγκίνηση του ‘γεια σας’ αλλά δεν αισθάνθηκα ότι αυτή θα ήταν η τελευταία μου λέξη με τους ανθρώπους που με παρακολουθούσαν όλα αυτά τα χρόνια. Αισθανόμουν ότι κάπου, κάπως, κάποτε θα τα ξαναπούμε χωρίς όμως να είχα αφήσει σε κάποιον το περιθώριο, τα υπόλοιπα κανάλια, ότι θα κάνουμε μια κουβεντούλα το καλοκαίρι. Σε όποιον με πήρε τηλέφωνο έλεγα ‘ότι έχετε ακούσει είναι αλήθεια’» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Όσον αφορά την απόφασή της να επιστρέψει η ίδια εξήγησε ότι «για τα θέματα της δουλειάς είμαι πολύ αργή στις αποφάσεις μου. Επεξεργάζομαι όλα τα σενάρια και πώς νιώθω εγώ μέσα σε αυτά. Αν είμαι εντάξει σε κάθε απόφαση. Γύρισα γιατί ένιωσα ότι έχω ακόμα πολύ πράγμα να δώσω. Δεν μου έλειψε ο φακός όσο η επαφή μου με τον κόσμο. Σε μια ζωντανή εκπομπή έχεις άμεση επαφή με τον κόσμο».

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πότε σκέφτηκε πρώτη φορά να επιστρέψει. «Νομίζω ότι γύρω στον Δεκέμβρη άρχισα να σκέφτομαι αν θέλω να γυρίσω και πως. Δε σκέφτηκα να κάνω κάτι άλλο. Μου έχουν γίνει προτάσεις να κάνω και άλλα πράγματα δεν έχω σκεφτεί ποτέ να τα δοκιμάσω γιατί αυτό είναι που μου αρέσει να κάνω. Θέλω αυτό. Μου αρέσει αυτό. » ανέφερε η ίδια.

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024