Στους λόγους που επέλεξαν να τράβηξουν χωριστούς δρόμους με την Μάριον Μιχελιδάκη αναφέρθηκε ο Βασίλης Νομικός. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και έκανε ειδική μνεία στο διαζύγιό του.

Όπως είπε: «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και πολύ συμπυκνωμένα. Γνωριστήκαμε, κάναμε αμέσως την κόρη μας και κάποια στιγμή μετά τα οριακά 7 χρόνια άρχισαν περάσαμε στο κομμάτι της αδελφοποίησης των συζύγων».

«Όταν χάνεται το ερωτικό κομμάτι, ο πόθος και η λαχτάρα πλέον νομίζω ότι χάνεται όλη η μαγεία», συμπλήρωσε.

Παράλληλα, μίλησε για την κόρη τους: «Πήραμε μαζί την απόφαση ότι θα διαφυλάξουμε το κομμάτι που λέγεται Ναυσικά, το έχουμε πετύχει μέχρι τώρα και πρέπει να πω ότι ακόμα δεν ξέρουν ότι έχω χωρίσει», είπε.

«Πολλοί νομίζουν ότι είμαστε μαζί και μας ρωτάνε για τον άλλον. Διατηρούμε μια πάρα πολύ καλή σχέση μετά το διαζύγιο, είμαστε περίπου στα έξι χρόνια χωρισμένοι» πρόσθεσε.

Όσο αφορά την εκπομπή της πρώην συζύγου του, που πλέον αποτελεί παρελθόν για την κρατική τηλεόραση, σχολίασε: «Θεωρώ ότι η Μάριον θα επιστρέψει στην τηλεόραση από την άλλη όμως μπορώ να καταλάβω και τη διοίκηση της ΕΡΤ η οποία αποφασίζει να αλλάξει και να φρεσκάρει αυτή τη ζώνη».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο