Την αρχική του τοποθέτηση σχετικά με τα όσα είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου ανέλυσε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο «Στούντιο 4», ενώ σχολίασε και την κατόπιν ανάρτησή του με κοινή τους φωτογραφία.

«Υπήρξαν άνθρωποι οι οποίοι μου είπαν να κατεβάσω αμέσως την ανάρτηση, δεν είμαστε στην εποχή του μακαρθισμού, δεν κλονίζεται η φιλία, όταν δεν έχουμε διαφορά απόψεων. Ξέρετε πόσα χρόνια την γνωρίζω την Ελισάβετ; Την ξέρω πριν γίνει ηθοποιός και μάλιστα εγώ την είχα προτρέψει στο να πάει στη σχολή υποκριτικής στην οποία είχα πάει κι εγώ. Όταν είναι ποινικά αδικήματα, οι φιλίες κλονίζονται, όταν όμως υπάρχει μια διάσταση απόψεων, μπορείς να τον άλλον να τον κάνεις να καταλάβει το λάθος του και η φιλία να παραμείνει».

«Μιλήσαμε με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, δεν μπορώ να σας πω τώρα τις είπαμε, αλλά όταν είσαι με κάποιον φίλος για πολλά χρόνια μπορείς να τον πιάσεις και να του μιλήσεις. Κι εγώ όμως σαν φίλος, δεν μπορώ να διαγράψω τη φιλία μας, επειδή είπε κάτι που δεν συμφωνώ».

Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο