Τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας παρουσίασε και σήμερα Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου, η Βίκυ Παγιατάκη στην εκπομπή Πάμε Δανάη!.

Ειδικότερα, οι Κριοί θα έχουν πίεση σήμερα, αλλά και σημαντικές δυνατότητες. Οι Ταύροι θα κινηθούν μυστικά, κρυφά και παρασκηνιακά αλλά αναμένεται να έχουν κάποιο κέρδος.

Οι Δίδυμοι θα δουν τις ιδέες και τα σχέδια τους να πραγματοποιούνται πιο εύκολα, ενώ οι Καρκίνοι θα επιφορτιστούν με πίεση και υποχρεώσεις από τους ανώτερούς του.

Για τους Λέοντες θα έρθει ο κατάλληλος χρονισμός για σημαντικά πράγματα, ενώ οι Παρθένοι θα μπορέσουν δημιουργήσουν νέους στόχους.

Οι Ζυγοί θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι πρέπει να σκέφτονται και τους άλλους πέραν του εαυτού τους, ενώ για τους Σκορπιούς υπάρχει προοπτική να συμβούν πολλά θετικά.

Οι Τοξότες θα δουν να ξεκινά περίοδος προόδου και ανάκαμψης για αυτούς, ενώ οι Αιγόκεροι θα πρέπει να κινηθούν με προσεκτικά και μελετημένα σχέδια.

Όσον αφορά στους Υδροχόους να αναμένουν νέες ενδιαφέρουσες συναντήσεις, ενώ τέλος, οι Ιχθύες, έχοντας ούριο άνεμο μαζί τους, δύνανται να προχωρήσουν σε ανασύνταξη και να καταρτίσουν νέα σχέδια.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο