«Νιώθω ότι έχω μια ευθύνη στη δημόσια ζωή μου, την οποία διαχωρίζω από την υποκριτική μου ζωή… να μιλήσω για τον καρκίνο και ίσως να εκπαιδεύσω τους ανθρώπους περισσότερο και να τους ενημερώσω ότι τα άτομα με καρκίνο στο στάδιο 4 είναι πολύ ζωντανά και πολύ δραστήρια» τόνισε η ηθοποιός Σάνεν Ντόχερτι  η οποία διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού στο στάδιο 4.

Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο της προώθησης της νέας της ταινίας «List of a Lifetime», η οποία επικεντρώνεται στη ζωή μίας γυναίκας η οποία έχει διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού.

«Ο σύζυγός μου λέει ότι δεν θα καταλάβεις ποτέ ότι έχω καρκίνο», πρόσθεσε η ηθοποιός, η οποία είναι παντρεμένη με τον παραγωγό Κερτ Ισβαριένκο  από το 2011. «Ποτέ δεν παραπονιέμαι πραγματικά. Δεν μιλάω πραγματικά γι’ αυτό. Είναι μέρος της ζωής μου».

Η ταινία πραγματεύεται τη ζωή μίας γυναίκας που διαγνώστηκε με καρκίνο και η οποία αναζητεί την κόρης της, την οποία έδωσε για υιοθεσία.

Η Ντόχερτι διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2015. Δύο χρόνια αργότερα η ασθένεια ήταν σε ύφεση, αλλά το 2020 αποκάλυψε ότι ο καρκίνος επέστρεψε και ήταν πλέον στο τέταρτο στάδιο.

Σε συνέντευξή της νωρίτερα φέτος είχε πει ότι δεν θέλει οι άνθρωποι όταν ακούν ότι κάποιος βρίσκεται στο τέταρτο στάδιο του καρκίνου να θεωρούν ότι δεν μπορούν να εργαστούν και να μετακινηθούν. «Δεν είναι το τέλος όλων» είχε πει, «μπορεί να ζήσω πολύ περισσότερο από κάποιον που είναι απόλυτα υγιής. Κανείς δεν ξέρει».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr