Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Κάτια Δανδουλάκη.

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές, τη συμβουλή που της έδωσε κάποτε η Έλλη Λαμπέτη ενώ αποκάλυψε και τι κάνει για να διατηρεί νεανική την επιδερμίδα της.

«Έχω κάνει πολλή δουλειά με τον εαυτό μου»

Σε ερώτηση για το πώς καταφέρνει και διατηρεί τη νεανικότητά της, απάντησε: «Το υποστηρίζει η ψυχή μου. Δεν μου αρέσει το ρήμα γερνάω. Μου αρέσει το ωριμάζω, μεγαλώνω. Πάω σε άλλα πράγματα που είναι πολύ ενδιαφέροντα. Έχω κάνει πολλή δουλειά με τον εαυτό μου. Δεν είναι όλα εύκολα. Οι γυναίκες νομίζουν ότι για να είσαι αδύνατος πρέπει να πάρεις ένα χάπι και όλα γίνονται έτσι, ένα χάπι από το φαρμακείο.

Όχι, έχω στερηθεί. Κάνω γυμναστική. Βάζω κρέμες από μικρή, από 16 χρονών. Όσον αφορά την αισθητική είμαι απολύτως υπέρ μέσα από την καρδιά μου να κάνει η γυναίκα ό,τι νομίζει για να είναι πιο φρέσκια κι όχι για να γίνει κάποια άλλη. Είναι δουλειά και κόπος. Σήμερα που είχα συνέντευξη μαζί σας, δεν είπα να κοιμηθώ μια ώρα παραπάνω. Δεν άλλαξα το πρόγραμμά μου. Σηκώθηκα έκανα την γυμναστική μου. Έχω κάτι του στρατιώτη μέσα μου. Είναι κάτι σαν «πρωταθλητισμός»».

«Η Λαμπέτη μου έλεγε…»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συμβουλή που της έδωσε κάποτε η Έλλη Λαμπέτη. «Αυτό που με έσωσε είναι ότι δεν ασχολήθηκα με το να επιβληθώ, αλλά έγινε μέσα στον χρόνο.

Η Λαμπέτη μου έλεγε μην ασχοληθείς ποτέ με το πού θα μπει το όνομά σου. Αν το δεις από τον παραγωγό να είναι τελευταίο είναι γιατί εκεί πρέπει να μπει. Αν είναι πρώτο εξαρτάται η παραγωγή από εσένα.

Πολλή δουλειά και δεν πίστεψα ποτέ ότι είμαι κάτι παραπάνω από τους άλλους. Οι άνδρες συνεργάτες με είχαν στα «ώπα ώπα» […] Δε δέχομαι καμία κακοποιητική συμπεριφορά. Δεν είναι όμως θέμα φύλου, είναι θέμα ανθρώπου. Κανείς δεν πρέπει να κακοποιεί κανέναν».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο