Από μπον βιβέρ, ο Χάρης Χριστόπουλος μετατράπηκε πολύ γρήγορα σε… χαζομπαμπά με την έλευση του γιου του.

Πρόκειται για μια αλήθεια που ο γνωστός φωτογράφος δεν κρατά κρυφή, καθώς συχνά μοιράζεται στο Instagram τρυφερές στιγμές με τον γιο του, ενώ πάντα έχει όρεξη να μιλήσει για τη ζωή μαζί του.

Για να ευχαριστήσει το «Χριστοπουλάκι» του, όπως αποκαλεί χαϊδευτικά τον μικρό του για την ευτυχία που έχει φέρει στη ζωή του, ο Χάρης Χριστόπουλος φροντίζει να τον κάνει να χαίρεται την κάθε στιγμή – όπως και η σύζυγός του, Ανίτα Μπραντ.

Στις φωτογραφίες του μικρού του που ανεβάζει στο Instagram, ο Χάρης Χριστόπουλος πρόσθεσε και την εντυπωσιακότερη ίσως μέχρι τώρα:

Σε αυτή, το «Χριστοπουλάκι» του βρίσκεται μπροστά σε έναν παράξενο τοίχο από… πόρτες, τις οποίες και ανοίγει γεμάτος περιέργεια.

Πρόκειται για μια κατασκευή του ίδιου του Χάρη Χριστόπουλου, που γνωρίζει τη λατρεία του γιου του για τις πόρτες.

Ο φωτογράφος έγραψε στη λεζάντα:

«Έχει τρέλα με τις πόρτες, για αυτό και εγω του έφτιαξα τον πορτότοιχο, να τον #ευχαριστηθεί. #happyness #family #babyboy #creation #playing #babytoys #xristopoulaki #love #father»

Ανάμεσα στα αμέτρητα επαινετικά σχόλια που δέχθηκε ξεχωρίζει εκείνο της Έρρικας Πρεζεράκου, που του έγραψε:

«Αυτό είναι μέσα στο παιδαγωγικό πρόγραμμα της Μοντεσσορι και είναι το καλύτερο δωρο που μπορούσες να του κανείς για να συντονίσει τα μάτια με την λεπτή κίνηση του χεριού !! Εύγε !!!»

Δείτε την υπέροχη ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο