Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τάσος Τρύφωνος - Τα απίστευτα ευτράπελα στη συνέντευξή του με τη Μαρινέλλα

Τάσος Τρύφωνος – Τα απίστευτα ευτράπελα στη συνέντευξή του με τη Μαρινέλλα

Μια απίθανη ιστορία μοιράστηκε ο δημοσιογράφος με το τηλεοπτικό κοινό

Το κλισέ που λένε συχνά οι δημοσιογράφοι, «συμβαίνουν αυτά στις ζωντανές εκπομπές», δεν θα μπορούσε να είναι πιο βγαλμένο από τη ζωή. Και αν θέλετε απόδειξη για αυτό, η σημερινή συνέντευξη του Τάσου Τρύφωνος θα σας πείσει.

Ο παρουσιαστής του «Πιο Αδύναμου Κρίκου» έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Καλοκαίρι #not και μοιράστηκε ένα απίστευτο περιστατικό που έχει βιώσει στη διάρκεια συνέντευξης με τη Μαρινέλλα στην εκπομπή Τετ-α-Τετ και το οποίο παραλίγο να τον εκθέσει.

Συγκεκριμένα, ο Τάσος Τρύφωνος είπε:

«Κάνω τον Αδύναμο Κρίκο στην Κύπρο, τελειώνω αργά και η πτήση είναι πρωί. Άρα δεν κοιμάμαι, προετοιμάζομαι για τη συνέντευξη, μπαίνω στο αεροπλάνο, έρχομαι, κάνει κρύο, πάω στο σπίτι της Μαρινέλλας. Έχει ετοιμάσει φαγητά για να μας υποδεχτεί. Κάθομαι σε μία θέση δίπλα στο τζάκι που είναι αναμμένο. Είμαι άγρυπνος, έχω πετάξει κάνει κρύο και ξαφνικά νιώθω να με πιάνει αυχενικό, ημικρανία, αναγούλα και τα λοιπά από όλη αυτή την ταλαιπωρία.

»Έχω απέναντί μου μια Μαρινέλλα που έχει 30 χρόνια να μιλήσει στην τηλεόραση, να είναι ευδιάθετη, να έχει όρεξη και μου λέει απίστευτα πράγματα για τον Καζαντζίδη, για την καριέρα της, για τη ζωή της και εγώ εκείνη την ώρα να λέω «Κρατήσου, κρατήσου!». Περιμένεις μια συνέντευξη και τι μπορεί να σου συμβεί εκείνη την ώρα. Εντάξει, τα καταφέραμε, γράψαμε μιάμιση ώρα περίπου».

Δείτε το βίντεο:

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024