Στο MEGA και την πρωινή του ζώνη θα βρεθεί προσεχώς η Ελεονώρα Μελέτη όπως έχει ήδη ανακοινωθεί και επίσημα από το Μεγάλο Κανάλι. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για αυτή την απόφαση και τη νέα της τηλεοπτική στέγη στο ΟΚ! και τον Νίκο Γεωργιάδη.

Διαβάστε αποσπάσματα της συνέντευξης

Η Ελεονώρα πρώτη φορά στο MEGA λοιπόν.

Όντως, πρώτη φορά. Στο παρελθόν είχα κάνει βέβαια κάποιες συζητήσεις. Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη που θα είμαι μέλος μιας ομάδας νέων συντελεστών που θα προσπαθήσει να βάλει το MEGA ξανά πολύ δυνατά στο παιχνίδι.

Γνωρίζω ότι είχες πρόταση από άλλα δύο κανάλια. Γιατί προτίμησες το MEGA;

Γιατί είναι το κανάλι με το οποίο συζητούσα από τις αρχές του περασμένου χειμώνα. Γιατί μου έδωσε τη δυνατότητα να είμαι πιο κοντά σε αυτό που είχα οραματιστεί σαν επόμενο βήμα. Υπήρχε ζεστό κλίμα και με τους ανθρώπους από τα άλλα κανάλια που επικοινώνησαν μαζί μου. Ειδικά σε μια περίπτωση, το κλίμα ήταν συγκινησιακό.

Τι είναι λοιπόν αυτό που είχες οραματιστεί;

Έχοντας περάσει από το 2014 σε εκπομπές «βαριάς» θεματολογίας, από το Hashtag μέχρι τα Μεσάνυχτα, συν το δελτίο ειδήσεων, είχα φορτιστεί πολύ συναισθηματικά – από το δημοψήφισμα μέχρι τον κορονοϊό. Έφτανα στο σπίτι μου το βράδυ και ένιωθα μαυρισμένη. Ειδικά από τότε που απέκτησα το παιδί, δεν ήθελα να κουβαλάω όλο αυτό μέσα μου. Με επηρέαζε πολύ. Από τη στιγμή που έχω υπηρετήσει από πολλά πόστα αυτή τη δουλειά, ήθελα να ξεκινήσω ξανά με κάτι πιο ανάλαφρο και ευχάριστο. Να αντιμετωπίζω την εργασία μου ως ένα μέσο διαφυγής από τη σκληρή πραγματικότητα και όχι ως μέσο βαθύτερης εισχώρησης σε αυτήν.

Είπαν ότι θα αναβιώσεις την Πρωινή Μελέτη ή ότι η νέα σου εκπομπή θα θυμίζει πολύ την αντίστοιχη που παρουσίαζες στον Alpha.

Το 2008 ξεκινήσαμε με την Πρωινή Μελέτη στο STAR την πολύ πρωινή εναλλακτική ζώνη. Ήμασταν η πρώτη lifestyle εκπομπή που μπήκαμε σε μια ζώνη αμιγώς ενημερωτική. Ύστερα από πέντε χρόνια ο σταθμός αποφάσισε να καταργήσει αυτή τη ζώνη για οικονομικούς λόγους και έπειτα ξεκίνησαν να προβάλλονται αντίστοιχες εκπομπές την ίδια ώρα και σε άλλα κανάλια. Τώρα επιστρέφω στα παλιά μου λημέρια, ουσιαστικά αντιγράφοντας τον εαυτό μου, αλλά με νέους συνεργάτες, σε νέο κανάλι και με νέα δεδομένα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr