Με αφορμή τα 60 χρόνια από τη γέννηση της θρυλικής πριγκίπισσας Νταϊάνα, έγιναν χθες τα αποκαλυπτήρια του μπρούτζινου αγάλματός της που την απεικονίζει με τρία παιδιά διαφορετικής εθνικότητας.

Τα αποκαλυπτήρια έκαναν οι γιοι της, πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι.

Μετά από σχεδόν 18 μήνες «παγωμένων» σχέσεων, τα δυο αδέρφια Ουίλιαμ και Χάρι επανενώθηκαν – για δεύτερη φορά μετά την κηδεία του δούκα του Εδιμβούργου – στο παλάτι του Κένσιγκτον, για να τιμήσουν την μητέρα τους, που αν ζούσε σήμερα θα γινόταν 60 ετών.

Σχεδόν 25 χρόνια μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, οι δύο γιοι της έκαναν τα αποκαλυπτήρια ενός αγάλματος στη μνήμη της μητέρας τους σε κλειστό κύκλο, λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας, στον κήπο Σάνκεν, το αγαπημένο σημείο της Νταϊάνα όσο ζούσε στο Κένσιγκτον.

Το άγαλμα της Νταϊάνα τοποθετήθηκε σε έναν από τους κήπους του Κένσιγκτον, μπροστα από μία λίμνη, σον οποίο φυτεύτηκαν ειδικά για την περίσταση 4.000 από τα αγαπημένα φυτά και λουλούδια της μητέρας τους.

«Θυμόμαστε την αγάπη, τη δύναμη και τον χαρακτήρα της, αρετές που την έκαναν να παλεύει για το καλό σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλάζοντας χιλιάδες ζωές προς το καλύτερο», ανέφεραν οι δύο γιοι της στην ανακοίνωσή τους.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο