Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τον τρίτο κύκλο των Άγριων Μελισσών. Οι αγαπημένοι μας ήρωες θα αφήσουν πίσω τους όλα όσα τους πλήγωσαν και θα κληθούν να κάνουν μια νέα αρχή. Πόσο εύκολο είναι όμως να γίνει αυτή στην Ελλάδα της Δικτατορίας; Η απάντηση στις οθόνες μας από τον Σεπτέμβρη.

Για την ώρα δεν έχουμε παρά να ακούμε τι λένε ο ίδιοι οι πρωταγωνιστές. Μεταξύ αυτών και η Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία έδωσε ένα δυνατό spoiler για τη σειρά. Όπως είπε: «Ήταν μια πολύ δυνατή σκηνή που υποστηρίχτηκε από όλους και το βιώσαμε όλοι δυνατά, γι’ αυτό βγήκε αυτό το αποτέλεσμα. Η αλήθεια είναι ότι βγήκε με την πρώτη φορά. Ευελπιστούμε ότι θα έχει κάποια φλας μπακ και θα τον βλέπουμε τον Μιλτιάδη».

Στη συνέχεια σημείωσε: «Από ό,τι ξέρω θα επιστρέψω στο Διαφάνι. Την πρώτη εβδομάδα. Η Βιολέτα θα επιστρέψει στο Διαφάνι για νέες περιπέτειες. Δεν θα ήθελα να σας πω ότι την θέλω χαρούμενη κι ευτυχισμένη, γιατί αυτό μπορεί να μην έχει ενδιαφέρον υποκριτικά. Στην περίπτωση του Δούκα, η τέχνη αντιγράφει τη ζωή. Ο πρωταγωνιστής δεν πεθαίνει ποτέ».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο