Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άγριες Μέλισσες: Ο αδίστακτος Ακύλας Μεγαρίτης και η συμμαχία με τον Δούκα

Άγριες Μέλισσες: Ο αδίστακτος Ακύλας Μεγαρίτης και η συμμαχία με τον Δούκα

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τον ρόλο του Αιμίλιου Χειλάκη στην αγαπημένη σειρά.

O Αιμίλιος Χειλάκης είναι ο νέος κακός των Άγριων Μελισσών. Ο ηθοποιός στη νέα σεζόν της σειράς που θα ξεκινήσει το φθινόπωρο θα ενσαρκώσει το ρόλο του Ακύλα Μεγαρίτη και θα φέρει τα πάνω κάτω στο Δαφάνι.

Μιλώντας για τον ρολό του στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Αυτός κι ο άλλος», ο ίδιος σημείωσε: «Στην τηλεόραση, αν είσαι έξυπνος τη χρησιμοποιείς υπέρ των πραγμάτων που θες κι εσύ να κάνεις. Υπάρχει μεγάλη διαφήμιση. Στις Μέλισσες παίζω έναν πατριώτη της λαϊκής δεξιάς. Να μιλήσουμε και λίγο πολιτικά. Το λέω έτσι γιατί ειδικά με τη Χρυσή Αυγή τα τελευταία 15 χρόνια, ξεβρακώθηκε η έννοια της λαϊκής δεξιάς. Πατριώτες είμαστε όλοι όταν νοιαζόμαστε για το ευ ζην μας σε έναν τόπο. Έχω κάνει πολύ λίγη δουλειά με τον ρόλο, γιατί δεν έχω πάρει στα χέρια μου όλα τα κείμενα. Έχω συζητήσει όμως με τους ανθρώπους προς τα που πηγαίνει. Αυτός ο άνθρωπος ως εργολάβος δημιουργεί πρόβλημα στο χωριό».

Ποιος είναι λοιπόν ο Ακύλας Μεγαρίτης;

Πρόκειται για τον αρχηγό των «Αβάντων» που ήταν στη φυλακή αρκετά χρόνια. Ο ρόλος του θα έχει καταλυτική παρουσία τόσο στη ζωή του Δούκα Σεβαστού όσο και στο Διαφάνι. Ο Ακύλας είναι ένας σκληρός άντρας, ο οποίος εισβάλλει στη ζωή των ηρώων σε µία περίοδο δύσκολη τόσο γιατί ακόµη όλοι µετρούν τις πληγές τους από τον άδικο θάνατο του Μιλτιάδη όσο και γιατί χρονικά µπαίνουν στην περίοδο της δικτατορίας.

Είναι ο νέος κακός και αδίστακτος χαρακτήρας. Πρόκειται για έναν ακροδεξιό ήρωα, που κουβαλάει πολλά µυστικά και είναι αποφασισµένος για όλα. Ο άντρας αποφυλακίζεται και καταφτάνει στο Διαφάνι για να αναλάβει ξανά τα ηνία των «Αβάντων», έχοντας στο πλευρό του τον αγαπηµένο του αδελφό, Αχιλλέα. Όλοι θα εκτελούν εντολές του και θα έχει δυναµική παρουσία στα πολιτικά δρώµενα, ενώ η γνωριµία του µε τον Δούκα µέσω του Αχιλλέα θα είναι καταλυτική. Ανάµεσα στους δύο άντρες θα αναπτυχθεί µία ιδιαίτερη φιλία. Άλλωστε, ο Δούκας είναι πια µε την πλάτη στον τοίχο και χρειάζεται δυνατούς συµµάχους προκειµένου να καταφέρει να επιβιώσει και να βγει νικητής από τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

Sports in

Πιτίνο: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν ο έκτος παίκτης»

Ο Ρικ Πιτίνο αποθέωσε τον Παναθηναϊκό για τη νίκη του απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024