Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άκης Πετρετζίκης: Μας δείχνει το παιδικό δωμάτιο του...Akis Junior

Άκης Πετρετζίκης: Μας δείχνει το παιδικό δωμάτιο του…Akis Junior

O Άκης Πετρετζίκης σε λίγο καιρό θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά και οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις...

O Άκης Πετρετζίκης βιώνει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του, καθώς σε λίγο καιρό θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά.

Οι προετοιμασίες για τον ερχομό του πρώτου του παιδιού έχουν φυσικά ξεκινήσει, ενώ και το παιδικό δωμάτιο είναι ήδη έτοιμο, με τον ίδιο το σεφ να δημοσιεύει ένα μοναδικό βίντεο.

Ο 36χρονος μάγειρας, ο οποίος προστατεύει την προσωπική του ζωή από τα ΜΜΕ κρατούσε καλά κρυμμένη την ευτυχία που βιώνει.

Μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο μάθαμε ότι πρόκειται να γίνει για πρώτη φορά πατέρας.

Οι φίλοι και οι συνεργάτες που βρίσκονται δίπλα του γνωρίζουν τη γυναίκα που μοιράζεται μαζί της μοναδικές στιγμές, αλλά σέβονται την επιθυμία του να μη δημοσιοποιεί ό,τι έχει σχέση με τα προσωπικά του.

Ο Άκης Πετρετζίκης είχε επιβεβαιώσει την ευχάριστη είδηση ανεβάζοντας μία φωτογραφία στο Instagram με ένα παιδάκι που κρατάει μια πίτσα γράφοντας: «Loading», δηλαδή:

«Φορτώνει» και κάνοντας «Swipe Up» στη φωτογραφία ανοίγει η σελίδα του Άκη Πετρετζίκη και συγκεκριμένα η συνταγή του γλυκού «μπαμπάς» και έτσι με αυτό τον μοναδικό τρόπο επιβεβαίωσε ο ίδιος το ευχάριστο γεγονός!

Η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Άκη Πετρετζίκη ονομάζεται Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και πρόκειται για μια πολύ εντυπωσιακή παρουσία. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από τα social media, με τον γνωστό σεφ να “μαγεύεται” από τη μελαχρινή κοπέλα με τα όμορφα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο. Η γνωριμία δεν άργησε να γίνει σχέση, η σχέση έρωτας και ο έρωτας να φέρει τα ευχάριστα!

Ευχάριστα που όπου να ‘ναι θα φτάσουν και ο ίδιος πραγματικά κάνει κάθε ετοιμασία για να υποδεχτεί κατάλληλα τον πρίγκιπά του, ή όπως ο ίδιος αρέσκεται να αποκαλεί… Akis Junior.

Ο γνωστός σεφ λίγο πριν έρθει στον κόσμο ο γιος του τράβηξε ένα βίντεο από το παιδικό δωμάτιο που είναι πραγματικά ονειρικό. Σε γκρι, καφέ ανοιχτό και σιέλ αποχρώσεις με κατάλευκα έπιπλα, το παιδικό δωμάτιο είναι πια έτοιμο για τον γιο του!

Δείτε παρακάτω το νέο βίντεο που δημοσίευσε ο Άκης Πετρετζίκης αλλά και τις φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει πριν λίγο καιρό από το παιδικό δωμάτιο.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024