Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Levi's x Miu Miu: Η all vintage collab που θα λατρέψετε

Levi’s x Miu Miu: Η all vintage collab που θα λατρέψετε

Μετά από μια αξέχαστη εμφάνιση υψηλής ραπτικής στο τελευταίο σόου του οίκου Valentino για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2021, η Levi's συνεργάζεται με τον οίκο Miu Miu και ξεκινά ένα νέο έργο που επικεντρώνεται στην αειφορία.

Μετά από μια αξέχαστη εμφάνιση υψηλής ραπτικής στο τελευταίο σόου του οίκου Valentino για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2021, η Levi’s συνεργάζεται με τον οίκο Miu Miu και ξεκινά ένα νέο έργο που επικεντρώνεται στην αειφορία.

Σήμερα, η Miu Miu ανοίγει την συζήτηση για μια πιο «πράσινη» και ηθική μόδα και η διάσημη ετικέτα της Levi’s είναι έτοιμη να βοηθήσει.

Κάτω από το ποιητικό μάτι της ιταλικής μάρκας, τα εμβληματικά κομμάτια της Levi’s όπως τα τζιν 501 και το σακάκι Trucker «ενημερώνονται» με γυναικείες λεπτομέρειες, κεντημένα λουλούδια, χάντρες και κρύσταλλα. Τα κλασικά τζιν σακάκια ντύνονται  με φανταχτερά μανίκια και δαντέλα, ενώ τα τζιν παντελόνια είναι διακοσμημένα με δερμάτινες και μεταξωτές λεπτομέρειες. Δεδομένου ότι είναι εξ ολοκλήρου μια vintage συλλογή, κάθε κομμάτι, από τη δεκαετία του 1980 και του 1990, είναι μοναδικό. Η τελευταία πινελιά αυτής της μικρής συλλογής είναι μια τσάντα ταξιδιού Miu Miu με σφραγίδα το λογότυπο της Levi’s.


Στις 11 Δεκεμβρίου 2020, η Miu Miu ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει τη συλλογή της. Αυτό περιείχε 80 μοναδικά σχέδια, που δημιουργήθηκαν από κομμάτια από τη δεκαετία του 1930 έως τη δεκαετία του 1970, που επιλέχθηκαν από διάφορα καταστήματα vintage από όλο τον κόσμο. Ακολουθώντας την νέα τάση αναβάθμισης, όπως ο Maison Margiela με τις δημιουργίες της Recicla και η Coach με τις ανανεωμένες τσάντες της δεκαετίας του 1970, η ιταλική μάρκα εξελίσσεται προς ένα πράσινο πρότυπο και αυτή η νέα συλλογή είναι η απόδειξη.

Μόνο διαθέσιμη σε εξαιρετικά περιορισμένη έκδοση, η συλλογή θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στα Selfridges στο Λονδίνο και στο IAPM στη Σαγκάη στα μέσα Μαΐου. Στη συνέχεια, θα πωληθεί στο miumiu.com, στην αγορά Dover Street του Λος Άντζελες και σε 18 καταστήματα Miu Miu στον κόσμο.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024