Απαιτείται μεγάλη υπομονή και τεχνική, καθώς και κάμερα ποιότητας, για να τραβήξετε υπέροχες λήψεις. Όχι μόνο τα στοιχεία της φύσης πρέπει να είναι υπέρ σας εκείνη την ημέρα, αλλά θα πρέπει επίσης να ρυθμίσετε τον εξοπλισμό σας σωστά και να αφήσετε το κλείστρο ανοιχτό για μεγάλο χρονικό διάστημα για να τραβήξετε μια καλή λήψη.

Ωστόσο, εάν έχετε μία καταπληκτική φωτογραφία με οριζόντιο τοπίο, μπορείτε να προσομοιώσετε γρήγορα εικόνες μεγάλης έκθεσης , χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Σε ένα σύντομο σεμινάριο δύο λεπτών από το Adobe Photoshop, ο υπεύθυνος της Adobe, Julieanne Kost, πιστεύει ότι κάτι τέτοιο είναι δυνατό με το φίλτρο Path Blur.

Για να το εντοπίσετε, μεταβείτε στο Φίλτρο> Μετατροπή για έξυπνα φίλτρα> Συλλογή > Path Blur στο Photoshop. Στη συνέχεια, θα δείτε ένα νέο πλευρικό μενού και θα εμφανιστεί ένα ρυθμιστικό στην θολή φωτογραφία σας. Αλλάξτε τις παραμέτρους για να προσαρμόσετε την «κίνηση» που επιθυμείτε στην εικόνα σας.

Μόλις είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, μπορείτε να προχωρήσετε σε περιοχές που θέλετε να ξεθολώσετε και να εστιάσετε, προσθέτοντας μια όμορφη φωτογραφία του ουρανού για να προσομοιώσετε τις αλλαγές στην ατμόσφαιρα.

Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο