Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες της Νικόλ Κίντμαν ως Λουσίλ Μπολ

Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες της Νικόλ Κίντμαν ως Λουσίλ Μπολ

Πριν από μήνες ανακοινώθηκε ότι ξεκινά προετοιμασία το «Being the Ricardos» σε σκηνοθεσία Ααρον Σόρκιν, μια βιογραφική ταινία για την εκρηκτική σχέση της Λουσίλ Μπολ και του συζύγου και συμπρωταγωνιστή της Ντέζι Αρνάζ.

Πριν από μήνες ανακοινώθηκε ότι ξεκινά προετοιμασία το «Being the Ricardos» σε σκηνοθεσία Ααρον Σόρκιν, μια βιογραφική ταινία για την εκρηκτική σχέση της Λουσίλ Μπολ (θρυλικής κομεντιέν των 50ς και τηλεοπτικής αγαπημένης πρωταγωνίστριας του «I Love Lucy») και του συζύγου και συμπρωταγωνιστή της Ντέζι Αρνάζ.

Και μαζί με την ανακοίνωση, κυκλοφόρησε ότι δίπλα στον Χαβιέ Μπαρδέμ που θα υποδυθεί τον Αρνάζ, θα βρίσκεται τελικά, όχι η Κέιτ Μπλάνσετ, αλλά η Νικόλ Κίντμαν. Κι αμέσως ξέσπασε η… δημόσια κατακραυγή, δηλαδή η «οργή» στα social media, γιατί επιλέχθηκε η Κίντμαν και όχι, για παράδειγμα, η Ντέμπρα Μέσινγκ που τόσο διασκεδαστικά είχε ενσαρκώσει τη Λούσι σ’ ένα επεισόδιο του «Will & Grace».

«Θα βουτήξω με το κεφάλι και θα βάλω τα δυνατά μου, θα δούμε αν θα τα καταφέρω»

«Αγαπούσα πάντα την Λουσίλ, αλλά τώρα που την μελέτησα και βυθίστηκα στην προσωπικότητά της, την αγαπώ ακόμα περισσότερο. Ήταν μία σπουδαία γυναίκα. Είμαι ενθουσιασμένη που και το κοινό θα δει όλα όσα ανακάλυψε ο σκηνοθέτης μας Ααρον Σόρκιν για αυτήν. Ο τρόπος που προσέγγισε την ιστορία της με τον Ντέζι είναι πλούσιος και σύνθετος. Δεν είχα ιδέα για όλα αυτά που ο Ααρον βρήκε…»

«Με τον Ααρον στο σενάριο και τη σκηνοθεσία και τον Χαβιέ δίπλα μου, αυτό το πρότζεκτ είναι κάτι που ανυπομονώ να ξεκινήσει. Βέβαια κάθε φορά τρέμω. Yikes, θα βουτήξω με το κεφάλι και θα βάλω τα δυνατά μου – θα δούμε αν θα τα καταφέρω.», δήλωσε η Νικόλ Κίντμαν

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024