Το σεξ μέσα σε μια σχέση, είναι πολύ βασικός παράγοντας αλλά παράλληλα και «δείκτης» που μπορεί να προσδιορίσει αν τα πράγματα πάνε καλά ή όχι.

Δε μιλάμε για την περίπτωση που το σεξ ήταν καλό και απλά σταμάτησε να είναι καλό. Αλλά για την περίπτωση που ποτέ δεν ήταν καλό…

Εσωτερικός μονόλογος

Πριν φτάσεις στο σημείο να του μιλήσεις, είναι απαραίτητο εσύ η ίδια να γνωρίζεις πόσο σε ενοχλεί το γεγονός ότι το σεξ που κάνετε δε σου φαίνεται τόσο ικανοποιητικό.

Αυτό επιπλέον σημαίνει ότι αν είσαι ένας άνθρωπος που δεν τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα το σεξ ακόμη κι αν ποιοτικά είναι «μέτριο», τότε τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Αν όμως θεωρείς το σεξ έναν πολύ βασικό «πυλώνα» της σχέσης ή και τον βασικότερο, τότε σίγουρα σε ενοχλεί το γεγονός ότι δε σε ενθουσιάζει.

Ειλικρίνεια

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό μεταξύ δύο συντρόφων, από την ειλικρίνεια και την αμεσότητα. Είναι ένα θέμα που προφανώς και σε επηρεάζει έστω και λίγο και ίσως κατά συνέπεια επηρεάζει και τη σχέση σου.

Πες του ότι θες να του κάνεις μια συζήτηση για ένα ζήτημα που σε απασχολεί και που το θεωρείς πολύ σημαντικό. Εξήγησέ του τι νιώθεις για αυτόν επακριβώς.

Σκεφτείτε όλα τα σενάρια

Αν θες να καλύπτεσαι στον ερωτικό τομέα περισσότερο τότε λογικά θα του πεις ότι θες να χωρίσετε, διότι για εσένα είναι κάτι πολύ σημαντικό και διαφορετικά θα νιώθεις καταπίεση ή ότι υποκρίνεσαι ότι σε καλύπτει.

Αν από την άλλη θεωρείς ότι μπορεί το σεξ να βελτιωθεί και να γίνει καλύτερο, άρα και να νιώθεις και εσύ και αυτός καλύτερα μέσα στη σχέση, τότε πες του να προσπαθήσετε. Να δοκιμάσετε ίσως καινούργια πράγματα που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο ωραία.

Βίντεο

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο