«Δύσκολα έχω περάσει στην ζωή μου, όπως όλοι μας. Μακριά όμως από την κατάθλιψη και τα φάρμακα. Το χιούμορ είναι η ασπίδα μου. Είχε πεθάνει, ας πούμε, ο πατέρας μου και το ίδιο βράδυ εμφανίστηκα στο θέατρο. Την επόμενη μέρα ήταν η κηδεία και έλεγα αστεία στον κόσμο», είπε ο Μάρκος Σεφερλής στον Γρηγόρη Αρανούτογλου.

Μάλιστα, ο ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε στον παρουσιαστή ότι ήταν καλεσμένος σε παλαιότερη, πρωινή εκπομπή του δεύτερου όταν ενημερώθηκε για τον θάνατο του πατέρα του.

Συγκεκριμένα, η μητέρα του έψαχνε να τον βρει και να τον ενημερώσει ότι ο πατέρας του νοσηλεύεται-για λίγο, ο Μάρκος Σεφερλής δεν τον πρόλαβε ζωντανό.

«Πάρα πολύ καλή σχέση είχα με τον πατέρα μου. Πάντα δίπλα μου στο όνειρό μου να γίνω ηθοποιός, αν και μου έλεγε πως θα πεινάσω. Αυτός και η μητέρα μου δούλευαν μέρα νύχτα και ήταν δίπλα στα παιδιά τους. Παρά το ότι ήταν αμόρφωτοι άνθρωποι, ούτε δημοτικό δεν είχαν τελειώσει, μας έδωσαν τις αξίες που έπρεπε ναμας μεταδώσουν».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μάρκος Σεφερλής είναι με την σειρά του πατέρας ενός 17χρονου αγοριού, του Χάρη.

«Ο Χάρης δεν θέλει, πλέον, που έχει μεγαλώσει, να ασχοληθεί με τον χώρο του θεάματος. Πιο μικρός ήθελε, το σκεφτόταν», είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο