Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Κακοσαίος: Τι εξομολογήθηκε ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου για τον πατέρα του

Γιώργος Κακοσαίος: Τι εξομολογήθηκε ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου για τον πατέρα του

Ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε για την απόφαση του να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του, για τις αντιδράσεις της οικογένειάς του αλλά και το πώς ήταν να μεγαλώνει με έναν διάσημο μπαμπά.

Στο «The 2Night Show» βρέθηκε ο Γιώργος Κακοσαίος. Στην πρώτη του τηλεοπτική του συνέντευξη ο ταλαντούχος γιός του Γιάννη Πλούταρχου μίλησε για την απόφασή του να σταματήσει τον πρωταθλητισμό στο ποδόσφαιρο, για χάρη της μεγάλης του αγάπης, της μουσικής.

Ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε επίσης για την σχέση του με τον πατέρα του, το άγχος που αρχικά είχε η οικογένειά του για τα επαγγελματικά του βήματα στον χώρο της μουσικής αλλά και τη απόφασή του να μην αλλάξει το όνομά του.

Αφήνοντας το ποδόσφαιρο για το τραγούδι

«Ξεκινώντας είχα άγχος για το αν θα έχω σχόλια για τον πατέρα μου. Σκέφτηκα ότι θα κριθώ ούτως ή άλλως. Δεν γίνεται να αρέσεις σε όλους είτε είσαι ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου είτε όχι. Δεν σκέφτηκα να αλλάξω το όνομά μου. Από τη στιγμή που ξεκίνησα με αυτό δεν υπήρχε λόγος να το αλλάξω.

Έκανα πρωταθλητισμό στο ποδόσφαιρο, ήμουν τερματοφύλακας στον Παναθηναϊκό. Ήθελα να πάω σε επαγγελματικό επίπεδο. Στα 17 μου μια μέρα πήγα στην ομάδα και είπα ότι σταματάω. Πήγα με το σάκο και πήγα τα γάντια και τα παπούτσια και τα έδωσα στους συμπαίκτες και είπα στον προπονητή μου ότι σταματάω» είπε ο νεαρός τραγουδιστής.

Η αντίδραση των γονιών του

«Οι γονείς μου στην αρχή δεν με πολυπίστευαν. Έλεγαν θα του φύγει η τρέλα αλλά δεν μου έφυγε.

Ο μπαμπάς μου με ανέβαζε στη πίστα μικρό. Μπορεί να μπαίνει το μικρόβιο. Στα καλοκαιρινά τουρ πήγαινα παντού μαζί του και στο τέλος κάθε συναυλίας τραγουδούσα. Θυμάμαι ήταν μια συναυλία στη Ζάκυνθο μου είχε πει να πω το «Καλύτερο Παιδί» και δεν θυμόμουν τα λόγια» είπε για την πρώτη του επαφή με το τραγούδι.

«Ο πατέρας μου αγχώθηκε λίγο όταν είπα στα 17 μου ότι θα σταματήσω το ποδόσφαιρο για το τραγούδι γιατί δεν ήμουν έτοιμος. Η φωνή μου ήταν ακατέργαστη. Δούλεψα όμως και μου είπε η μητέρα μου που πριν είχε αμφιβολίες είπε “έκανα λάθος, μου αρέσει η πολύ η χροιά σου”. Ο πατέρας μου μου λέει αν δεν δουλέψεις επί 3 και επί 5 μην κανείς τον κόπο να μπεις στο χώρο» συμπλήρωσε.

Για το πως ήταν να μεγαλώνει με έναν διάσημο μπαμπά

«Από τότε που γεννήθηκα όλο αυτό μου φαινόταν φυσιολογικό. Πάντα ήξερα ότι ο πατέρας μου είναι ένας γνωστός τραγουδιστής. Στα 12 μου άρχισα να καταλαβαίνω πόσο διάσημος και αγαπητός είναι.» είπε ο Γιώργος Κακοσαίος.

Όσον αφορά στις επαγγελματικές υποχρεώσεις που τον κρατούσαν τον Γιάννη Πλούταρχο μακριά από την οικογένειά του, ο γιος του είπε: «Έλειπε πολύ όταν ήμασταν παιδιά. Δεν νιώσαμε ποτέ όμως στην απουσία του, πάντα ήταν εκεί και ας έλειπε συχνά, συμπλήρωνε τον χρόνο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και η μητέρα μου με πέντε παιδιά ήταν βράχος, ηρωίδα».

Ο ίδιος αποκάλυψε επίσης το αγαπημένο του τραγούδι από την δισκογραφία του Γιάννη Πλούταρχου: «Το αγαπημένο τραγούδι του μπαμπά μου είναι το Ένας Θεός, είναι ένα ζεϊμπέκικο για το οποίο τρελαίνομαι».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024