Ας μιλήσουμε για grooming. Τα τελευταία χρόνια, το σαβουάρ βιβρ του σεξ συνήθως καλεί άνδρες και γυναίκες σε προσεκτική αποτρίχωση των γεννητικών τους οργάνων. Ωστόσο, μπορεί το πορνό να μας έχει εθίσει στα γυμνά εφηβαία, δεν είναι όμως πάντα και τα αγαπημένα του άλλου φύλου.

Το γυναικείο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, Lulu, προσπάθησε να λύσει ακριβώς αυτή την απορία ρωτώντας τις χρήστριες: «Πόσο αποτριχωμένο θες έναν άνδρα;». Και η απάντηση ήταν σχεδόν ομόφωνη.

Περίπου το 80% απάντησε: «σωστή περιποίηση, τακτικό κούρεμα, καθημερινό ξύρισμα».

Η αμέσως επόμενη -όχι και τόσο κοντινή- απάντηση, με ποσοστό 13% θέλει τον άντρα: «άτριχο και λείο παντού. Να γλιστράει σα χέλι».

Το 7% θέλει τον άντρα «όπως τον έπλασε η φύση».

Και, φτάνοντας στο τέλος μόλις 1% επέλεξε να δώσει την πιο χιουμοριστική απάντηση: «Θέλω να μην μπορώ να εντοπίσω το πέος του από τις τρίχες».

Πάντως και οι άνδρες φαίνεται πως έχουν ανταποκριθεί σε αυτό το κάλεσμα, αφού σε αντίστοιχη έρευνα της εταιρείας Braun (η οποία βέβαια έχει τους λόγους της να τίθεται υπέρ του προσεκτικού τριμαρίσματος), το 70% των ανδρών που συμμετείχαν δήλωσε ότι έχει εντάξει το τριμάρισμα του ηβικού τριχώματος στην καθημερινότητά του.

Το ένα τρίτο αυτών, μάλιστα, επισήμανε ότι για αυτή τη διαδικασία χρειάζεται περίπου 20 λεπτά.

Ο λόγος που σχεδόν οι μισοί από αυτούς επέλεξαν αυτήν την απάντηση είναι η αυτοπεποίθηση που νιώθουν έπειτα από μία τέτοια διαδικασία. Το ένα τέταρτο αυτών, δήλωσε ότι το κάνει για να ευχαριστήσει τη σύντροφό του.

Η αρθρογράφος του Lulu πάντως έχει τη δική της πρόταση:

«Ο άντρας πρέπει να ξυρίζεται σ’ εκείνο το σημείο μία φορά κάθε δύο μήνες. Να χρησιμοποιεί trimmer και να το ρυθμίζει έτσι ώστε να κόβει την τρίχα αφήνοντας στο δέρμα τρίχωμα 2-3 εκατοστών. Είναι το ιδανικότερο, τόσο στην αίσθηση όσο και στην όψη», καταλήγει.

TAGS:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο