Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άγριες Μέλισσες Spoiler: Στα άκρα η σχέση της Ασημίνας με τη Δρόσω

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Στα άκρα η σχέση της Ασημίνας με τη Δρόσω

Οι «Άγριες Μέλισσες» συνεχίζουν να συγκλονίζουν το τηλεοπτικό κοινό

Οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζουν να συγκλονίζουν το τηλεοπτικό κοινό και μετά τη βόμβα που πέταξε στο Διαφάνι η Δρόσω τα πράγματα θα είναι σκληρά και ο πόλεμος των δυο αδελφών θα είναι σκληρός…

Πανικός με τις εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, που κάνουν τις τρεις αδερφές να συγκρουστούν μεταξύ τους, για ακόμα μία φορά.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης (18/3) λοιπόν, στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά θα δούμε την Ασημίνα να μαθαίνει πως η Δρόσω δεν κάνει βήμα πίσω και προχωράει δικαστικά.

Η Ελένη τηλεφωνεί στην Ασημίνα στο Παρίσι και καταλαβαίνει ότι και εκείνη είναι ανένδοτη στο θέμα του παιδιού και οι δυο τους θα δώσουν μεγάλη μάχη.

Την ίδια στιγμή η δίκη εναντίον του Βόσκαρη συνεχίζεται με μαρτυρίες του Λάμπρου και της Σοφούλας η οποία αρχίζει να βλέπει το άλλο πρόσωπο του άντρα της.

Οι ισορροπίες αλλάζουν με τη σύλληψη της Χατζίδου, με την Ελένη να είναι σίγουρη πως ο Βόσκαρης θα χρησιμοποιήσει την μαρτυρία της προς όφελός του.

Ο Δούκας συμπαραστέκεται στη Δόμνα που φιλοξενείται στο σπίτι των Σεβαστών, αλλά η Μυρσίνη έχει αρχίσει να υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει με την εξαφάνιση του Θέμελη.

Όλο το χωριό συνεχίζει να ψάχνει ακόμα τον Ευτύχη που έχει εξαφανιστεί ενώ η Ουρανία μαθαίνει πως ο Σέργιος είναι παιδί της Δρόσως και νιώθει ενοχές που δεν βοήθησε την Ασημίνα όταν το χρειαζόταν.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του επεισοδίου της Πέμπτης (18/3)

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024