Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μάρκος Σεφερλής : Μια μεγάλη αγάπη που κατέληξε σε διαζύγιο - Στις τράπεζες το κλειδί της βίλας 1,2 εκατ. ευρώ

Μάρκος Σεφερλής : Μια μεγάλη αγάπη που κατέληξε σε διαζύγιο – Στις τράπεζες το κλειδί της βίλας 1,2 εκατ. ευρώ

Οι περισσότεροι στην Ελλάδα γνωρίζουν τον Μάρκο Σεφερλή μέσα από την παρουσία του σε πολύ επιτυχημένες τηλεοπτικές και θεατρικές παραγωγές

Οι περισσότεροι στην Ελλάδα γνωρίζουν τον Μάρκο Σεφερλή μέσα από την παρουσία του σε πολύ επιτυχημένες τηλεοπτικές και θεατρικές παραγωγές.

Από το 1988 που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση, μέσω της ΕΤ2, αλλά και τη μεγάλη επιτυχία TAXI το 1995, μέχρι σήμερα έχει στο ενεργητικό του δεκάδες εκπομπές και παραστάσεις.

Ωστόσο, η ζωή του ηθοποιού δεν ήταν πάντα «ρόδινη». Σύμφωνα με το enimerotiko.gr, το 2001 γνωρίστηκε με τη μετέπειτα σύζυγό του Έλσα Μιχαλακοπούλου. Τότε ήταν και οι δύο τους παντρεμένοι με άλλους και έπρεπε να περιμένουν την έκδοση του διαζυγίου του από την πρώτη σύζυγο του ηθοποιού. Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν τον ηθοποιό να δίνει «μάχη» με την πρώην σύζυγο του.

Ακολούθησε μια… μεγάλη αγάπη, μια σκληρή δικαστική διαμάχη κι ένα διαζύγιο που άφησε εποχή με την πρώην σύντροφο της ζωής του -επίσης ηθοποιό- Έλσα Μιχαλακοπούλου. Οι δυο τους από το 2003 δεν είναι μαζί.

Στις τράπεζες το κλειδί της βίλας 1,2 εκατ. ευρώ

Το 2001 είχαν αγοράσει από κοινού μια βίλα στην περιοχή της Βούλας η οποία όμως βγήκε σε πλειστηριασμό.

Το εικοσαετές δάνειο που είχε πάρει το ζευγάρι για την αγορά του σπιτιού με δόση 5.500 ευρώ το μήνα σταμάτησε να αποπληρώνεται.

Το σπίτι έχει εκτιμηθεί από τον αρμόδιο δικαστικό επιμελητή στο ποσό του 1.200.000 ευρώ, ενώ ως πρώτη τιμή αγοράς του για τον πλειστηριασμό έχει οριστεί το ποσό των 800.000 ευρώ.

Σεφερλής και Τσαβαλιά παντρεύτηκαν πολύ μετά. Η Ελενα αποκάλυψε πώς γνωρίστηκε σε παράσταση του Μικρού Άλσους, την οποία θα ανέβαζε ο Μάρκος Σεφερλής. «Ο Μάρκος δεν με ήθελε για την παράσταση γι’ αυτό τιμωρήθηκε με τον χειρότερο τρόπο», είχε δηλώσει η Έλενα γελώντας, ενώ ο Μάρκος Σεφερλής είχε πει:

«Δεν ήταν ότι δεν μου άρεσε ως ηθοποιός, αλλά δεν την ήθελα γιατί έχει τόσο διαπεραστική φωνή! Πού να ήξερα ότι θα την ακούω κάθε μέρα σε όλη μου τη ζωή».

Όταν γνωρίστηκαν, ήταν και οι δύο παντρεμένοι, όπως είχαν πει λέγοντας στη συνέχεια: «Μόλις χωρίσαμε και οι δύο οριστικά, ήρθαμε ακόμη πιο κοντά. Είχε αναπτυχθεί μια πολύ ωραία σχέση. Ήμουν πολύ ντροπαλός και είμαι ακόμα», είχε δηλώσει ο Μάρκος Σεφερλής, ενώ η Έλενα Τσαβαλιά είχε αναφέρει πως ο Μάρκος προχώρησε αφού η ίδια έδωσε το πράσινο φως εντελώς ανοιχτά.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024