Οι πωλήσεις «αθόρυβων» δονητών και άλλων ήσυχων sex toys έχουν αυξηθεί κατακόρυφα κατά τη διάρκεια του lockdown καθώς όλο και περισσότεροι επενδύουν στην προσωπική τους απόλαυση.

Τα άγχη της πανδημίας έχουν κάνει την σεξουαλική απόλαυση ακόμα πιο σημαντική, ωστόσο η συγκατοίκηση και οι ώρες που περνούν πλέον πολλοί ένοικοι μαζί στο σπίτι έχουν οδηγήσει στην ανάγκη για πιο ήσυχες λύσεις.

Οι πωλήσεις «αθόρυβων» δονητών έφτασαν στα ύψη κατά τη διάρκεια του lockdown προσφέροντας την απαραίτητη διακριτικότητα.

What is the most important quality in a vibrator when you are house sharing in a pandemic? That it is less noisy than a fridge

Δημοσιεύτηκε από The Guardian στις Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021

Η βρετανική εταιρία Ann Summers που εμπορεύεται εσώρουχα, αξεσουάρ, δονητές και άλλα sex toys αποκάλυψε ότι οι πωλήσεις αθόρυβων σεξουαλικών βοηθημάτων της, όπως το Whisper Rabbit, έχουν αυξηθεί κατά 60% σε σύγκριση με τις περσινές.

Στον ιστότοπο της εταιρίας η περιγραφή του προϊόντος είναι η εξής: «Ο πιο αθόρυβος δονητής μας μέχρι σήμερα – ανακαλύψτε το καλύτερα κρυμμένο μυστικό μας με το Whisper Quiet Vibrator. Απολαύστε με απόλυτη διακριτικότητα καθώς ο ήχος του μπλέκεται με τους ήχους του περιβάλλοντος, κάτω από τα 35db, και είναι συγκρίσιμη με τον ήχο ενός ψιθύρου».

Η ίδια εταιρία αποκάλυψε επίσης ότι οι πωλήσεις πολυτελών sex toys, με τιμές άνω των 100 λιρών, αυξήθηκαν κατά 160% μεταξύ Νοεμβρίου έως Φεβρουαρίου σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους. Οι συνολικές πωλήσεις της μάρκας επίσης τριπλασιάστηκαν από έτος σε έτος στο πρώτο lockdown, την άνοιξη του 2020.

Το αυξημένο ενδιαφέρον για sex toys κατά τη διάρκεια του lockdown έχει προσελκύσει πολλές διασημότητες.

Η Gwyneth Paltrow κυκλοφόρησε το νέο της δονητή μέσω του Goop νωρίτερα αυτό το μήνα ενώ η Cara Delevingne έγινε συνιδιοκτήτρια και δημιουργικός σύμβουλος της εταιρίας Lora DiCarlo, η οποία κατασκευάζει δονητές υψηλής ποιότητας με τιμές που αγγίζουν μέχρι και τις 270 λίρες.

TAGS:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο