Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Τσιοδρ-ing»: Η απόλυτη τάση στο φλερτ τον καιρό της πανδημίας

«Τσιοδρ-ing»: Η απόλυτη τάση στο φλερτ τον καιρό της πανδημίας

Πώς φλερτάρει κανείς υπό την απειλή της πανδημίας του κοροναϊού;

Ας είμαστε ειλικρινείς. Η πανδημία του κοροναϊού έχει αφήσει τους περισσότερους με πληγωμένες τις κοινωνικές τους ικανότητες. Λίγο η καραντίνα, λίγο τα κλειστά μαγαζιά, λίγο η τηλεργασία και η έλλειψη ανθρώπινης επαφής μας έκαναν όλους κάπως ακοινώνητους.

Τι γίνεται όμως στον τομέα του φλερτ και του dating;

Πώς φλερτάρει κανείς με μάσκα, αντισηπτικά και την απειλή του κοροναϊού;

Σύμφωνα με τη New York Post, ένα νέο trend έχει εμφανιστεί το τελευταίο διάστημα στον κόσμο του dating, έχοντας πάρει μάλιστα το όνομά του από τον πιο διάσημο λοιμωξιολόγο,  Άντονι Φάουτσι – τον αμερικάνο Σωτήρη Τσιόδρα.

Όπως εξηγεί η αμερικανική εφημερίδα, ως «Fauci-ing» – το ελληνικό αντίστοιχο θα μπορούσε να είναι Τσιόδρ-ing- ορίζεται η άρνηση να ξεκινήσεις ή να συνεχίσεις ερωτικό δεσμό με κάποιον ο οποίος δεν παίρνει σοβαρά την πανδημία, και δεν τηρεί τα απαιτούμενα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης στις καθημερινές επαφές του/της.

H ονομασία του trend αποτελεί επινόηση του dating app Plenty of Fish, που συμπεριέλαβε το Fauci-ing στην ετήσια λίστα με τα κορυφαία dating trend που αναμένεται να καθορίσουν το ερωτικό παιχνίδι τους επόμενους μήνες.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Δρ. Άντονι Φάουτσι ρωτήθηκε σχετικά με το dating trend που φέρει το όνομά του και φυσικά η αντίδρασή του αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πόσο cool τύπος είναι.

Ο διάσημος λοιμωξιολόγος δήλωσε παντελή άγνοια γύρω από το θέμα και όταν τον ενημέρωσε η δημοσιογράφος ξέσπασε αμέσως σε γέλια.

«Θα σας φαουτσώσω» είπε γελώντας ο λοιμωξιολόγος, που είναι παντρεμένος από το 1985 με την Κριστίν Γκρέιντι και μάλλον δεν χρειάζεται να μένει ενήμερος για το τι συμβαίνει στον κόσμο των singles…

Οι μάσκες και η αποκάλυψη της πανδημίας

Η λίστα, που δημοσιεύτηκε τον Νοέμβρη, προειδοποιούσε επίσης τους singles να έχουν το νου τους για μια άλλη επικίνδυνη τάση, αυτή του maskerading.

Πρόκειται ουσιαστικά για έναν όρο, ο οποίος αναφέρεται σε υποψήφιους συντρόφους οι οποίοι παριστάνουν ότι ανησυχούν για τον κοροναϊό όσο και εσύ και ότι φοράνε μάσκα, ενώ η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Ακόμα μια τάση στο φλερτ εν μέσω πανδημίας, που αναφέρεται από το app είναι το apocalypsing.

Εδώ έχουμε να κάνουμε με την τάση να αντιμετωπίζει κάποιος κάθε ερωτική σχέση σαν να είναι και η τελευταία του και να την παίρνει πολύ γρήγορα και πολύ σοβαρά, ανεξάρτητα με την ποιότητά της…

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024