Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αλμπερτ Μπουρλά : Ο ιός είναι ο εχθρός

Αλμπερτ Μπουρλά : Ο ιός είναι ο εχθρός

«Εργαζόμαστε με πρωτοφανή ταχύτητα διατηρώντας ταυτόχρονα ισχυρή εστίαση στην ασφάλεια» τονίζει στα «ΝΕΑ» ο έλληνας μάνατζερ της Pfizer. Στην πρώτη του συνέντευξη μετά την ανακοίνωση του εμβολίου κατά της Covid-19, περιγράφει όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για την εξέλιξη της μάχης κατά του κορωνοϊού, αλλά και τη δική του πορεία από τη Θεσσαλονίκη στην κορυφή της πολυεθνικής

Παρά την εξαιρετική ταχύτητα με την οποία κινήθηκε η Pfizer για την ανάπτυξη του πρώτου εμβολίου κατά της Covid-19, η διατήρηση υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και ασφάλειας ήταν εξαιρετικά σημαντική σε όλη τη διαδικασία ανάπτυξης, εφαρμόζοντας όλα τα ρυθμιστικά και λειτουργικά μέτρα που απαιτούνται για τις δοκιμές εμβολίων, διαβεβαιώνει μέσω αποκλειστικής συνέντευξης στα «ΝΕΑ» ο δρ. Αλμπερτ Μπουρλά, ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, απαντώντας στο πιο κρίσιμο, ίσως, ερώτημα που απασχολεί εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο εν μέσω της πανδημίας και αφορά την ασφάλεια του εμβολίου.

Ο έλληνας μάνατζερ της εταιρείας, που ανακοίνωσε πρώτη εμβόλιο με αποτελεσματικότητα 95% κατά της Covid-19, επεξηγεί πώς οι ερευνητές της Pfizer και της συνεργάτιδάς της BioNTech διασφάλισαν υψηλούς όρους ασφαλείας για το εμβόλιο δουλεύοντας υπό συνθήκες επείγουσας ανάγκης και νέες μεθόδους κόντρα στην ιστορική καταβολή ότι η ανάπτυξη εμβολίων για ένα νέο παθογόνο διαρκεί πολλά χρόνια.

-Τα σχέδια και οι προσδοκίες για το κέντρο της Pfizer στην Ελλάδα

-Η επιτυχία της Ελλάδας κατά το πρώτο κύμα της πανδημίας

-Η μεγάλη πρόκληση της πανδημίας

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στα ΝΕΑ Σαββατοκύριακο 

Sports in

Ο άνδρας που έσωσε 300 έργα του Βαν Γκογκ κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν ένας αιμοβόρος συνεργάτης των ναζί

Το 1942, ο Sam van Deventer φιλοξένησε ένα οικογενειακό πάρτι για τα 50ά γενέθλια του αιμοδιψούς Arthur Seyss-Inquart, του επιτρόπου του Ράιχ για τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής στις Κάτω Χώρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024