Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το... παρελθόν του Γουίλιαμ προκαλεί πονοκέφαλο στο Μπάκιγχαμ - Μεθυσμένος στην αγκαλιά καλλονής

Το… παρελθόν του Γουίλιαμ προκαλεί πονοκέφαλο στο Μπάκιγχαμ – Μεθυσμένος στην αγκαλιά καλλονής

Κάποιες παλιές… αμαρτίες του πρίγκιπα Γουίλιαμ, που έφερε στο φως της δημοσιότητας η Daily Mail, φέρνει σύννεφα στο Μπάκιγχαμ

Κάποιες παλιές… αμαρτίες του πρίγκιπα Γουίλιαμ, που έφερε στο φως της δημοσιότητας η Daily Mail, φέρνει σύννεφα στο Μπάκιγχαμ.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύουν τα βρετανικά ΜΜΕ φαίνεται ένας τελείως διαφορετικός πρίγκιπας Γουίλιαμ, χαλαρός και όχι σοβαρός όπως συνήθως.

Πρόκειται για εικόνες από τον Σεπτέμβριο του 2007, τέσσερα περίπου χρόνια, πριν παντρευτεί την Κέιτ Μίντλετον και αποκτήσει μαζί της τρία παιδιά.

Ο 25χρονος τότε πρίγκιπας Γουίλιαμ δείχνει να απολαμβάνει μια βραδινή του έξοδο, να διασκεδάζει, αφήνοντας για λίγο πίσω του τα αυστηρά βασιλικά πρωτόκολλα και τις απαγορεύσεις!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είχε… πιει κάποια ποτηράκια παραπάνω, με αποτέλεσμα να παραπατά, ενώ χρειάστηκε να τον κρατήσουν οι φίλοι του για να μην πέσει ή για να πάει με ασφάλεια στην τουαλέτα.

Σύμφωνα πάντα με τα βρετανικά ΜΜΕ, τα στιγμιότυπα έχουν τραβηχτεί περίπου στις 3 τα ξημερώματα, και απ’ ότι φαίνεται, ο νεαρός πρίγκιπας, μοιάζει σαν να μην τον νοιάζει τίποτα και συνεχίζει να λικνίζεται με τους φίλους του, υπό τους ήχους του «Billie Jean», της τεράστιας επιτυχίας του Μάικλ Τζάκσον, στο υπόγειο διάσημο club του Δυτικού Λονδίνου.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, εκείνη η ξέφρενη νύχτα αποτέλεσε κατά κάποιο τρόπο το τελευταίο «μπάτσελορ» πάρτι του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024