Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Στικούδη : Ποζάρει στο πλευρό του συζύγου της

Κατερίνα Στικούδη : Ποζάρει στο πλευρό του συζύγου της

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα και ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα και ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Οι δυο τους αν και είναι αρκετά πολυάσχολοι ωστόσο φροντίζουν, τον ελεύθερο τους χρόνο να τον αφιερώνουν ο ένας στον άλλον και να περνούν ευχάριστες στιγμές μαζί.

Το ζευγάρι μάλιστα παντρεύτηκε μετά από πολλά χρόνια σχέσης, στις 25 Αυγούστου 2018 στο Μορφάτι Θεσπρωτίας, έχοντας στο πλευρό τους λίγους φίλους και συγγενείς.

Η Κατερίνα Στικούδη, η οποία αυτή την περίοδο παρουσιάζει τηλεοπτική εκπομπή, αν και δεν μοιράζεται πολύ συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα με τον σύζυγό της, αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα βίντεο στο Instagram με τον Βαγγέλη Σερίφη, όπου φαίνονται χαμογελαστοί και ευδιάθετοι.

Δείτε τη δημοσίευση που έκανε η Κατερίνα Στικούδη :

Τα χαρακτηριστικά που λατρεύει στον σύζυγο της

«Πολλή καλοσύνη. δεν έχω ξαναδεί τόση καλοσύνη σε έναν άνθρωπο, είναι πολύ σημαντικό να αισθάνεσαι ότι μπορείς να συζητήσεις τα πάντα με τον άλλον, ακόμη και πράγματα που δεν τον αφορούν άμεσα ή δεν τον τα γνωρίζει κιόλας, γιατί ως διαφορετικά φύλα έχουμε διαφορετικές συνήθειες, διαφορετικά ενδιαφέροντα, εμείς ευτυχώς έχουμε κοινό ενδιαφέρον τη μουσική. Είναι ένας άνθρωπος που ξέρω πως ό,τι και να χρειαστώ θα είναι εκεί. Είναι πολύ καλός σεφ, δεν θέλω να του το χαλάω, του αρέσει να είναι στην κουζίνα, κάνει τα πάντα, αλλά θα τον φροντίσω, θέλω πολύ να φροντίζω τον άνθρωπό μου καθημερινά» έχει δηλώσει η Κατερίνα Στικούδη σε παλαιότερη συνέντευξή της μιλώντας για τη σχέση της με τον σύζυγό της.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024